2777
2789
عنوان

دلم میخواد با خدا حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 45 پست
ولی چیزی بهم نمیگه. از یه سالی به بعد انگار ازم ناراحت شد. دیگه جوابمو نداد.

اشکم دراومد😭😭😭😭من احساس میکنم از بس از خدا گلایه کردم ازم ناراحته ولی میدونم هرجا برم هرکاری کنم هرچی بگم فقط اونه که همیشه برام میمونه خدای مهربونم😭😭😭😭ببخشید خداجونم واسه همه ی حرفایی که وقتی نراحتم میگم😭😭😭😭

🤔مگه نمیشه با خدا حرف زد؟ مگه خدا فقط عربی بلده ؟یا فقط صدا یه عده خاصی رو می شنوه ؟

میدونی من خودم عربم .ولی مبخوام منو اون باشیم فقط.

دیگه نمیتونم به خودم امید بدم .

میخوام خودش مستقیم بگه.

خیلی دلتنگم حس میکنم فقط خودم تنهام دیگه کسی تودنیا نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی چیزی بهم نمیگه. از یه سالی به بعد انگار ازم ناراحت شد. دیگه جوابمو نداد.

خب البته خدا ناراحت نمیشه
این خدا نیست که جواب نمیده

در حقیقت این مایین که قهر میکنیم این ماییم که نمیشنویم
خدا میگه ای کسانیکه به خودتون ظلم میکنین توبه کنین و عمل صالح انجام بدین منم همه چیز رو میبخشم و اینجا از کلمه ی جمیعا استفاده میکنه یعنی همه چیز
درهای خدا همیشه با نگاهی از جنس محبت به روی هممون باز هستند
کافیه بریم به سمت نور
به سمت امید داشتن

به اینکه خدا تنهامون نمیذاره
خدا رو باید باور کرد به اینکه همیشه هست کنارمون

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
خب البته خدا ناراحت نمیشه این خدا نیست که جواب نمیده در حقیقت این مایین که قهر میکنیم این ماییم که ...

مثلا من خودم خیلی شده غفلت میکنم تو نمازم شیطون خیلی منو وسوسه میکنه که ولش کن بخوابم اذان صبح ومیشنوم ولی بلند نمیشم نماز بخونم ولی بااین حال عذاب وجدان نخوندنشو دارما نمیدونم چه کنم نمیدونم چرا من اینقدر سستم 

قبلا انقده دختر خوبی بودم.

حسش میکردم .

جوری بودم که میگفتن زینب توبه خدا بگو میگفتم خب شماهم بگید بهتون میده میگفتن حالا تو بگو.

یا چیزی میخواستم میگفتم میشه بهم بدی؟؟

درجا میشد.

دوتا دویت خیلی صمیمی بودیم خیلی خوش میگذشت .ولی یهو اشتباه کردم.

اشتباهم چندسال طول کشید.

انگار هنو ناراحته .

ناراحته چرا دوستیمونو خراب کردم.

ولی من پشیمونم.دلم همون روزارو میخواد.

من احساس میکنم خدا منو ول کرده به حال خودم،، اصلا یه آدم بی مصرف شدم نمیدونم از بس خدا رو صدا کردم جواب نگرفتم اینجوری شدم،،،، ولی خیلی خسته ام خیلیییییییی خدایا خودت کمکم کن........ خداااااااااااااا 

🤔خب بگو براش حتی اگه فک می کنی نمی شنوه  

اصلا دیگه روم نمیشه.

همیشه بخوام بگم درمورد بقیه میگم.

در مورد خودم جز ببخشید نتونستم بگم .

انگار که حق ندارم حف بزنم فقط میگم ببخشید ومیرم.

اصلا دیگه روم نمیشه. همیشه بخوام بگم درمورد بقیه میگم. در مورد خودم جز ببخشید نتونستم بگم . انگار ...

خب همون ببخشیدا رو بهش بگو بگو پشیمونی خطا کردی کسی رو بجز اون نداری اگه اون هوا تو نداشته باشه چکار باید بکنی 

مرگ عزیز خیلییییی سخته  دیگه چاره نداره  دنیاخیلی بی ارزشه

ای جانم.خدا صبرتون بده.😥

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
مثلا من خودم خیلی شده غفلت میکنم تو نمازم شیطون خیلی منو وسوسه میکنه که ولش کن بخوابم اذان صبح ومیشن ...

خب سست نیستین در حقیقت اراده میخواد
مثلا اگه قرار باشه صبح زود برین بیرون شهر و قرار گذاشته باشین خیلی زود بیدار میشین
برای نماز هم برای خودتون قانون بذارین که باید انجام بدی و در مقابلش تشویق و تنبیه در نظر بگیرین
اما فارغ از همه ی اینا خوندن نماز موهبت و لطف خدا به بنده هاست از خدا بخواین ای موهبت رو براتون دایمی کنه از خدا بخواین که سستی رو ازتون بگیره 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

عزیزم نیاز به هیچی نداری فقط چشماتو ببند و صداش کن دستت رو بالا ببر و بگو خدا جونم دستم رو بگیر میبینی دستت تو دستاشه و کنارته حتی از اینکه در آغوشش باشی باز هم بهش نزدیکتری بعد فقط تو هستی و اون دیگه هیچی هیچی کل دنیا برات مهم نیست فقط تو هستی خودش اونوقت میخوای باهاش حرف بزنی ولی نمیدونی چی بگی از بس که اون حالت خوشه تمام غم های دنیا در نظرت هیچی نیست میخوای درد دل کنی ولی هیچ دردی تو دلت نیست همه خوب شدن میگی چی از خدا بخوام باز هیچی نیست که ارزشش رو داشته باشه که تو اون لحظه بخوای از خدا بگیری فقط میگی خدایا منو از اینم به خودت نزدیکتر کن اونوقته که دیگه خودت هم نیستی فقط اونه که هست با تمام ذره های وجودت حسش میکی با خودت میگی من کیم این وسط بعد میبینی که منی وجود نداره فقط اونه که داره بهت لبخند میزنه و حس میکنی شاید بهشت همین لبخند باشه اره مطمئن میشی که بهشت لبخند خداست کاش تا ابد کنارش بمونم هیچی نمیخوام حتی جسم هیچی فقط تا ابد بهم لبخند بزن خدا جونم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****