smillle مدیر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عنوان فردا حنابندانمه😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 97 پست بلاخره روزی که چند ماه استرش کشیدم داره میرسه البته دعای شما بی تاثیر نبود نمیدونم کدوم کاربری بود که گفت به نیت ۲ شهید اینا صلوات نذر کن اینا حاجت میگیریدواقعا گرفتمدوستان دستتون درد نکنه الهی به هرچی که میخواین برسین😍😍 خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤ 1398/10/09 | 23:05 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 مرسی از لطفتون دوستان😍😍 خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 اسم منو ته کفشت بنویس 😝 چرا؟😯 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14216 خوشبخت وعاقبت بخیر بشی ایشالله به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 مرسی از لطفتون دوستان😍😍 اوووووووخیییییییی پروفایلشووووووو 😍😍😍😍 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
5332shabnam عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 71 نمیدونم اصلا اسمشون یادم نیست اگه پیدا کنم تگشون میکنم مرسی انشالله ک خوشبخت بشی ممنون میشم بهم بگی
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9926 نمیدونم اصلا اسمشون یادم نیست اگه پیدا کنم تگشون میکنم احتمالا sayeh نبود شهید هادی و شهید سامانلو
kevina عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 10026 چرا؟😯 رسمه اسم دخترای مجردو رو کفش بنویسن برا ازدواج کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 دعا کردی ب عشقت برسی یا صرفا دعا کردی ازدواج کنی ن دعا کردم عروسیم نمونهچون قرار بود ۱۴ آذر باشه به علت فوت یکی از بستگان مونده واسه اون نذر کرده بودم که دیگه نمونه خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
دیزاد عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2493 ینی چجوری ب نیت ۲ تا شهید؟ میشه ب منم بگی ؟؟ شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 رسمه اسم دخترای مجردو رو کفش بنویسن برا ازدواج واقعا؟..نمیدونستم چ جالب گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 احتمالا sayeh نبود شهید هادی و شهید سامانلو آره اسم این شهیدا بود ولی اسم کاربریشون یادم نیس😅😅 خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
elham_qr2 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 10029 😮😣 تا سه ماه بعد جشن حنا عروس دوماد رنگی انخدا نصیب کنه تجربه کنی😂😂😂 اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...