2777
2789
عنوان

یه چالش ۱۵روزه برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

• روی کف دست و مچ پاهایتان قرار بگیرید.
  • حدود 30 ثانیه با بدنی کاملا صاف در همین حالت قرار بگیرید.
  • در هفته سوم و چهارم فشار بیشتری را با بالا بردن یک پا وارد کنید.
  • حدود 15 سانتی متر یک پا را بالا بیاورید و در همان حالت چند ثانیه بمانید.
  • 20 تا 30 بار این حرکت را انجام دهید و 10 تا 15 ثانیه بر روی هر پا صبر کنید.

حرکت دراز و نشست یک حرکت عالی برای کوچک کردن شکم است که همه ما با آن آشنایی داریم.

• 25 مرتبه حرکت دراز نشست عادی را بی وقفه انجام دهید وتعداد آن را تا 35 مرتبه در هفته سوم و چهارم برسانید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• پاها و شانه ها در حالی که سر پا ایستاده اید، از عرض بکشید.
  • در این حرکت باید زانو و مچ پایتان رو به جلو ، کمرتان صاف ، سر روبه رو قرار گیرد.
  • برای تکمیل شدن حرکت اسکوات به آرامی پایین بیایید و هنگامی که ران دو پایتان موازی هم قرار گرفت، دوباره به موقعیت اول برگردید.
  • 20 تا 25 بار این تمرین را تکرار کنید 

• در حالت شنا قرار بگیرید.
  • برای اینکه وزن بدنتان روی دست هایتان بیافتد آن ها را کاملا باز کنید.
  • زانوی راستتان را تا مقابل شانه راستتان جلو بیاورید و دوباره عقب ببرید و دوباره این حرکت را پای دیگرتان انجام دهید.
  • 30 مرتبه و هر مرتبه 15 ثانیه این کار را تکرار کنید 

• مطابق شکل روی زمین دراز بکشید و زانوهایتان را خم کنید.
  • باسن تان را با کمک ماهیچه های شکمی منقبض کنید و بدن را بالا بیاورید.
  • برای ثابت ماندن کف پاها را روی زمین فشار دهید.
  • بدنتان را بالا نبرید فقط کافی است شانه ها و زانوهایتان در یک خط قرار گیرند.
  • این حرکت ورزشی را در 30 مرتبه تکرار کنید و به 40 بار در دو هفته پایانی برسانید.

• درابتدا روی زمین دراز بکشید ودو دست خود را مانند شکل کنار سرتان بگذارید.
  • بالاتنه را کمی خم کرده به صورتی که آرنج دست راست به زانوی پای چپ برسد.
  • بدون تکان دادن ناحیه پایینیِ کمرباید این کار انجام شود.
  • حالا پایین بروید و با سمت دیگر بدنتان این کار را انجام دهید.
  • 30 مرتبه (15 بار در هر سمت) این ورزش انجام دهید 

عزیزان تموم شد این ورزشو شما تو خونه میتونید انجام بدید ولی اگه واقعا میخواید لاغر شید نبایپ خیلی شیرینیو شکلات بخورید😝😝راستی هرچی اب بیشتر بخورید زودتر لاغر میشید امیدوارم لذت ببرید و لاغر شید و روحیتون عوض شه 

خوبه من هستم...نسبت به قدم فقط یکونیم کیلو اضافه دارم که شکمم بعد زایمان مونده هدفم اونه ک کوچیک شه

این ورزش ها برای اب کردن شکم هست منم خودم هیکلم خوبه ولی شکم دارم یکم میخوام کوچیک شه تا شوهرم برمیگرده