2777
2789
عنوان

میشه یکی بیااااااااد لطفا😥

83 بازدید | 6 پست

من تو اقدامم تو این ماه،لتروزول خوردم از ۵تا ۹پری 

از ۱۱تا ۱۸باید رابطه داشته باشم امروز ۱۶پریودمه خیییلی حس پریودی دارم زیر شکمم دردمیکنه 😥کسی میدونه طبیعیه یانه؟؟

حرفاتو قورت میدی تا شنونده شی،پره حرفی ولی میگی بزنم ک چی؟
احتمالا تخمک گداریته ؟ دورهات چند روزس

نمیدونم عزیزم من پریودام نامنظمه بخاطر همسن بهم لتروزول داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو کردی ؟

اره سونو و ازمایش اینا دادم ک بعد واسم قرص تجویز کرد خودم از فولیکول و اینا سردرنیاوردم ک چی ب چیه😥

اره سونو و ازمایش اینا دادم ک بعد واسم قرص تجویز کرد خودم از فولیکول و اینا سردرنیاوردم ک چی ب چیه😥

ببین روزای نزدیک تخمک گذاری میری سونو سایز فولیکول رو ببین معمولا از ۱۹ تا ۲۲ باشه خوبه که نهایت ۲۲ شد ازاد میشه و نزدیکی میکنی

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

[QUOTE=118002517]ببین روزای نزدیک تخمک گذاری میری سونو سایز فولیکول رو ببین معمولا از ۱۹ تا ۲۲ باشه خوبه که نهایت ۲۲ ...[/QUOTEچ جالب نمیدونستم 😥دکترم در این مورد چیزی بهم نگفت🤦‍♀️ممنون از اطلاع رسانیت و وقتی ک گذاشتی😘😍