2777
2789
عنوان

اونایی که طبیعی زایمان کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
شنبه بودم. گفته تا چهارشنبه نیومد بیا دوباره

خب میگی تکوناش کمه شایدخطرناگ باشه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه و شنبه هم اینجوری بود سونو و نوار قلب دادم خوب بود گفتن جاش تنگ شده

اگه الان بری پیاده روی چن ساعت دیگه بیمارستانی عزیزم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
جمعه و شنبه هم اینجوری بود سونو و نوار قلب دادم خوب بود گفتن جاش تنگ شده

آب دورش کم نبود

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
خب میگی تکوناش کمه شایدخطرناگ باشه

نه عزیزم بچه بزرگ شده طبیعیه جاش تنگ باشه وتکونش کمتر  

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

اگه اصلا تکون نمیخوره شکلات بخور تکون میخوره

اینا علایم پیش زایمانی هست گلم حتما برو بیمارستان و ان اس تی بده چون خدایی نکرده نی نی پی پی خودشو بخوره خطرداره ...منم همینجور بودم رفتم ان اس تی بستری شدمو بعد ۶ ساعت نی نی اومد