2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تستم مثبت شده واسه درمانش میگم

چه نوعیش داری ؟؟ من خدا رو شکر منفی شد درمانش که همون فریز و کرایو هس البته باید یه چیزی قبلش انجام بدی  اسمش یاذم رفت توی تاپیکای قدیمی ایم هس..ایمنی  بدنت ببر بالا سیاهدونه عسل بخورخوبه ... از شوهرت گرفتی؟

عزیزم من بعد سقط یک بار پیشش رفتم .تب شدید داشتم . و هفت میلی بقایا. که بهم گفت باید کورتاژ شی. البته پیشنهاد متخصصا همیشه اول جراحی. بهش گفتم دکترم آنتی بیوتیک بعد سقط تجویز نکرده شاید عفونت به این دلیله . بعدش گفت آنتی بیوتیک می نویسم اگه تب پایین نیومد کورتاژ. که بعد تموم شدن قرصا دوباره خونریزی کردم و خود به خود دفع شد خداروشکر

چه نوعیش داری ؟؟ من خدا رو شکر منفی شد درمانش که همون فریز و کرایو هس البته باید یه چیزی قبلش انجام ...

نمیدونم نوعشو امروز منشی زنگ زد که تست مثبته باید کلوپسکوپی هم انجام بدی اخه رحمم  هم زخم شده

عزیزم من بعد سقط یک بار پیشش رفتم .تب شدید داشتم . و هفت میلی بقایا. که بهم گفت باید کورتاژ شی. البت ...

کدوم مطبشون رفتین معطلی خیلی داره؟همون روز نوبت میدن؟

نمیدونم نوعشو امروز منشی زنگ زد که تست مثبته باید کلوپسکوپی هم انجام بدی اخه رحمم  هم زخم شده

تست زگیل تناسلی تو آزمایشگاه هس خودت باید بگیری ..ره درسته باید انجام بدی شاید عمل نیاز باشه ..سزارینهمیادت باشه زایمان کنی

تست زگیل تناسلی تو آزمایشگاه هس خودت باید بگیری ..ره درسته باید انجام بدی شاید عمل نیاز باشه ..سزاری ...

یه پسر دارم.فقط از این میترسم که نوع بد زگیل باشه با شرایط زخم بودن رحمم 

نزدیک مرکز خرید کوروش تو اتوبان ستاری. من همون روز زنگ زدم همون روزم رفتم. معطلی هم خیلی نداره

ممنون عزیزم.چه خوب میشع اگه کلوپسکوپی هم خودش انجام بده