2777
2789
عنوان

خانمای که با طناب زدن لاغر شدن

653 بازدید | 18 پست

سلام خانما کدومتون با با طناب زدن لاغر شده من خیلی چاق شدم از وقتی دخترم رو از شیر گرفتم دیگه هیچ لباسی اندازم نیست... سعی میکنم غذا خوردنم رو کنترل کنم اما انگار آتیش تو معده ام در زمان غذا خوردنم اینجوریم... واقع شرایط باشگاه رفتن رو ندارم خودمم تو خونه ورزش میکردم اما بدن درد شدید گرفتم با وجود این قبلش هم نرمش میکردم.. به نظر خودم ورزش کردن هم باید آموزشش رو ببینی الا تصمیم گرفتم طناب بزنم به نظر شما نتیجه میده کسی با این روش لاغر شده 

اسی معذرت میخوام

بچها کسی واسه من تاپیک میزنه؟ شیش تای خودم رو استفاده کردم🙈😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینومصرف میکنم اشتهاموکم کرده

از کی هست میخوری؟

وزنتو یا سایزتو کم نکرد؟

چندگرفتیش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
۱۷تومن گرفتم گیاهیه فعلا۴روزه میخورم اشتهاموکم کرده ،بعدازمصرفش یکم شکم دردمیگیری که چربیات دفع میشن ...

مرررررسی عزیز

برم دادوخونه ببینم داره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍