2777
2789

فقط خدا میدونه چقدر فشار روی امثال ماهاست

💔

خدایا چرا کمک مون نمیکنی

من الان دیگه دارم میمیرم از فشار

حقوقم کفاف هیچیم رو نمیده

ماشین و ... که دیگه نمیتونیم بخریم

یکم دیگه بگذره لباس هم نمیتونم بخرم دیگه

چقدر دیگه تلاش کنم و نرسم ؟💔از ۷ صبح تا ۵ عصر سرکارم

کافی نیست 🖤؟

✨️🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به فکر راههای جدید برا پول دراوردن باشید

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ماشین بخر طلا بخر کمکم زیاد کن بعد تبدیل کن به ماشین کلا کمی سیاست اقتصادی داشته باش

ای بابا ریدم تو این زندگی مگه با این اب و هوای و تغذیه اشغال چقدر میخوایم زنده بمونیم که اون هم همش درحال زد و بند و قسط و وام باشیم

الان مگه راهی هم وجود داره ؟

بگردی پیدا میکنی

با ادمای موفق دور و برت زیاد صحبت کن

من یه پراید مدل قدیم داشتم و هیچ .اونو فروختم دادم سرمایه کار یه اشنا مطمن درعوض تو سودش شریک شدم

درعرض چند ماه پول پراید بهم برگشت و از اون به بعد تو سود افناد درصورتتی که رو قیمت ماشین خیلی نرفته

از یه جا دیگه شروع گردم جنس استوک بیارم از بنادر ایران با قیمت خوبی بفروشم

بلاخره ادم بگرده راهشو پیدا میکنه

ولی باید دنبالش باشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چند روز پیش ی دختره تو سایت تاپیک زده بود راجب ازدواج ، منم فقط ی کلمه گفتم' اگه با فرد مناسب باشه خیلی برای فرد شیرین میشه.' این دخترو چند نفرد دیگه گردن منو بابت حق دادن به شوهرم و راضی بودنم از ازدواج گرفته بود میگفت( نه ، زن اگه مرد نبود میتونست خودش بره مستقل شه کیف زندگیو دنیا رو ببره پیشرفت کنه کلی تجربه داشته باشه . همه مردا بی عرضن ، قانون مهریه فلانه ، ارزشزن فلانه ، خاک تو سر توعه زن فروش ، زن به مرد نیاز نداره )

حالا کاری به هیچکدوم از حرفا ندارم ولی مستقل شدن تو ذهن دخترا و خانما خیلی فانتزی نقش بسته. یعنی از حرفای دختره که در شرف کنکور پزشکی بود اینو حس میکردم که فکر میکنه وقتی مستقل شه دیگه میره برای کیف و حال و سفر پول خودش میاد توی حسابش

بعد ۴ سال سابقه دهنم داره سرویس میشه ، حقوم خوبه ولی به طرز عجیبی تموم میشه ، اخر ماه هیچی تو دست و بالم ندارم

بعد از صبح تا عصر سرکار میرفتم عصر فقط ذهنم این بود لباسامو کی بشورم غذا چی بخورم

ارزو های بزرگ ، 

بگردی پیدا میکنی با ادمای موفق دور و برت زیاد صحبت کن من یه پراید مدل قدیم داشتم و هیچ .اونو فروختم ...

دور بر من آدم موفقی وجود نداره

من هیچ سرمایه ای ندارم حتی ۱۰ گرم طلا هم ندارم

شریک هم ندارم

حتی پول جنس آوردن هم ندارم

✨️🍁