2777
2789

سلام خانمها

من ناباروری به دلایل ناشناخته دارم

هم خودم و هم همسرم اکثر آزمایشارو دادیم...

پارسالم یه بارداری شیمیایی داشتم و تا الان دیگه خبری نشد...

یکی بهم گفته برم بیمارستان صارم پرونده تشکیل بدم و فردا هم اولین بارمه که می خوام برم پیش دکتر لادن پژومند...

ممنون میشم راهنماییم کنین در خصوص این بیمارستان و باید و نباید هاش...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که نتیجه بگیری بهترین جا رو انتخاب کردی من خالم 6ماه پیش اونجا زایمان کرد دکترا و ماماهاش عا ...

به سلامتی

عزیزم اسم دکترشون چی بود؟

عزیزم میشه توضیح بدی چه اتفاقی برات افتاد؟🤢

خواهرم هیچ مشکلی نداشت فقط واسه اینکه ازش پول بگیرن هی آمپول تقویتی براش زدن آخرم 7 قلو باردار شد 4 تا رو براش سقط کردن بعدشم دهانه رحمش رو دوختن ولی تو 4 ماهگی بچه ازش آویزون بود که بردنش دکتر بعد از سونو گفتن یکیش اصلا بچه نیست و توده است یکی هم مرده وقتی شکایت کرد ثابت شد تو اطاق عمل عفونت کرده و اینکه دهانه رحم رو خوب ندوختن 

خواهرم هیچ مشکلی نداشت فقط واسه اینکه ازش پول بگیرن هی آمپول تقویتی براش زدن آخرم 7 قلو باردار شد 4 ...

وای چه وحشتناک...

مگه با آمپول تقویتی میشه 7قلووووو باردار شد؟

الان حال خواهرت چطوره؟

اسم دکترش چی بود انقدر سوتی داد؟

وای چه وحشتناک... مگه با آمپول تقویتی میشه 7قلووووو باردار شد؟ الان حال خواهرت چطوره؟ اسم دکترش چ ...

دکتر اشطری بود 

الان خدا رو شکر دو تا بچه صحیح و سالم داره فقط برو پیش دکتر جلیل پاکروش معرکه است 

دکتر اشطری بود  الان خدا رو شکر دو تا بچه صحیح و سالم داره فقط برو پیش دکتر جلیل پاکروش معرکه ...

حدارو شکر الان بچه سالم داره

ممنون گلم