2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نمک نشناسن ،من ده سال از عمرمو پیشش زجر کشیدم با بی پولی و بد اخلاقیشم کنار اومدم ،و با بچه مریض،نه جشنی نه مراسمی ،نه سفری ،نه مهمونی نه خیابون ،هیچ جا نمیرم به خاطربچم ،ولی اون همیشه بیرونه ،انگار عادت کرده من اینجوری باشم

منم مطمئنم دوسم نداره اگر دوستم میداشت بهم خیانت نمیکردحالاک اونجوری بهم خیانت کرد منم بهش خیانت میک ...

کارت اشتباهه عزیزم پس خدا چی میشه دوست داری ک اونم ازت رو برگردونه بمونی تنهای تنها

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

دارم آهنگ عادلانه نیست رضا بهرام رو گوش میدم بی نظیره 

من که عاشق شوهرم هستم ولی شک ندارم شوهرم دوسم داره ولی وابسته م نیست😔

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بچت چ مشکلی داره .مگه نگفتی سونو گفت خوبه ؟

شما تاپیک قبلیمو خوندیییی،

این بچه دومم سالمه خداروشکر ،اولی مریضه ،هر روز داره بدتر میشه،یه بیماری زنتیکه

شما تاپیک قبلیمو خوندیییی، این بچه دومم سالمه خداروشکر ،اولی مریضه ،هر روز داره بدتر میشه،یه بیماری ...

خدا بد نده .مشکلش چیه عزیزم ؟اخه تاپیک قبلیتو خونده بودم .گفتی بچه اولته.شاید من اشتباه کردم

به هرحال خواستم بگم من با بچم تو خونم .گاهی اوقات این حسا میاد سراغم ولی فکر میکنم شوهرامون دوسمون دارن فقط گاهی بلد نیستن بیان کنن

من و شوهرم هر دو واقعا عاشق همیم اینو به هم ثابت کردیم

من خییییلی دوسش دارم ولی شرایط زندگیم نمیزاره خیلی خوش اخلاق باشم همش شبا بی خوابی دارم ،احساس میکنم خیلی زشتم،و اون از من بهتره ،،حق ندارم به نظرتون،هر جا بره حداقل بهش زنگ میزنم حالشو بپرسم ،ولی اون اصلا ،

برا تولدم اصلا کادو نمیگیره ،هیچ وقت یهو نگفته بیا این پولو بگیر برو خرید،مشخصه دوسم نداره ،تازه پسر خالمه

خدا بد نده .مشکلش چیه عزیزم ؟اخه تاپیک قبلیتو خونده بودم .گفتی بچه اولته.شاید من اشتباه کردم به هرح ...

مشکلاتش زیاده ،تنفسی ،تعادل ،شنوایی و...

شوهر من هیچ وقت بیان نمیکنه ،خوب حق دارم شک کنم ،

بچه اولم مریضه ،دومی سالمه

من خییییلی دوسش دارم ولی شرایط زندگیم نمیزاره خیلی خوش اخلاق باشم همش شبا بی خوابی دارم ،احساس میکنم ...

تا حالا راجع به خواسته هات باهاش صحبت کردی

چیزایی که دوس داری یا دلت میخواد باهات اون رفتارا رو داشته باشه بهش گفتی؟

خودت باش، جهان اصالت را میپرستد🤌