2777
2789
عنوان

کاردوم

209 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه خانم شاغل هستم اما حقوقم چهار ماه پنج ماه عقب می افته دنبال کاری هستم به عنوان شغل دوم که بعد از ساعت کارم در منزل انجام بدم ودرامدی داشته باشم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم اعلام کنید ...کلی قسط دارم وخیلی به پول نیاز دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا ذهن منو نجات بده🤦🏽‍♀️😂

کافور بخور🤨😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

برو تو بورس سرمایه گذاری کن. 

حداقل این یه ماه بهت ۲۰ درصد میده. بعدم جمع کن بیا بیرون.

برای کار دیگه تا از شرایط و تواناهای شما اطلاع نداشته باشم نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم. 

ولی در کل طراحی صفحات وب، بازار یاب و مترجم شغلهایی هستند که میشه به صورت دورکار انجلم داد. 

سرعت تایپ فارسیم خوبه ... تبلیغات مجازی هم میتونم انجام بدم ولی بازاریابی تلفنی نه 

تولید محتوا چی میتونید انجام بدید؟ ترجمه از انگلیسی به فارسی. اصلا کار اولتون چی هستش؟

راستش چند روز دیگه عیده....الان به ذهنم رسید که میتونید یه سری از وسایل سفره هفت سین عید رو خودتون اماده کنید و بفروشید. مثلا سمنوی عید رو بپرشید یا سبزه درست کنید یا تخم مرغ رنگ کنید. فقط قبلش کسی رو پیدا کنید که محصولاتتون رو ازتون بخره حتمن.