2777
2789
عنوان

بچه ها بياين دلداريم بدين 🥺 من بچه نميخااام الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پريود شدم اينقدر دلم درد ميكنه كه دارم ميميرم اما نميخوام هيچ قرصي بخورم بلكه براي چندساعتم شده ب ...

انشاالله ماه بعدي باردار ميشي گلم خدا بزرگه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
اخ جون ايشالا 😍 اخه لعنتي تايم تخمك گذاري شوهرم از دستش در رفت البته من ميگم از قصد اينكارو كرد

مثبته

از الان فک کن ببین ۹ ماه بعد کدوم جلوگیری بهتره

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
باید دید اقدامت چن روز پیش بوده اگه تو تخمک گذاری کاری کرده باشی ممکنه باردار بشی 

متاسفانه اره تايم تخمك گذاري بود كه انقد ترسيدم حدود ٢٣ آذر زمان تخمك بود ولي اگه بچه باشه تا الان نشون ميداد بي بي چك درسته؟

اگه چندتا زدی منفیه قرص خیلی خوب نیست

ميدونم خوب نيست

ولي وقتي شوهرم هيچگونه همكاري نميكنه چيكار كنم

ميگه من تا كي بايد جلوگيري كنم

الان دیگه مثل چی میترسم. تقریبا یکساله مرتب قرص جلوگیری مبخورم با کان دوم. اصلا و ابدا دلم نمیخواد ب ...

مثل هميم عزيزم

اما شوهر من كاندوم به زور استفاده ميكنه 

قرصم ميخوردما دو ماهه قطع كردم چون هي گفتن بده خوب نبس