2777
2789
عنوان

روزی چند بار با همسرتون تلفنی صحبت می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم

ممنون مهربونم😘

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
باردارم دیگه...بعدم ساعت کاریم زیاده دیگه با بچه نیمشه فکر نکمک بعد 7 یا 8 ماهم بخوان دوباره البته م ...

کارتو ترک نکن من با دوتا بچه میارم سرکار

خدا بزرگه

بچه ها بزرگ میشن اگه جای مطمعنی داری بذاری بعد از 9 ماه دوباره برو

عزیزم سختی های خودشم داره ها خستگی بیخوابی ولی خب حس خوبی بهم میده کار کردن با وجود تمام سختی ها

کارت خوبه دولتیه عزیزم بعد بیشتر از 78 ماهم بخاطر همسرم نمیتونم بیام با کسیم که اینجا کار  میکنم روانیه و تو انبارم مسئولیتم خیلی زیاده

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...
وا جنگه؟ ظهر يه بار سلام نمياي ناهار؟  شب يبار سلام كجايي خسته نباشي فلان چيزو بخر داري مياي

ماهم همیطور.البته ظهر شوهرم زنگ میزنه ک ناهار چ داری.شبم من زنگ میزنم یا اون ک چیزی بخره بیاره

بهتر حداقل خیالت راحته با شما حرف نمیزنه با کسه دیگه ای هم صحبت نمیکنه    

از این بابت اره

ولی بعد اتفاق اردبیل همش دلم هوله

نمیدونم چرا

کسرا پسر خوشگلم.با اینکه هنوز نیامدی و ندیدمت عاشقانه میپرستمت