2777
2789

دیشبم تایپیک زدم هیچکی نیومد 

بچه ها من پادرد شدید گرفتم کلی ازمایش و اینا دادم چیزی نبود الان دکتر میگه حتما سروتونینت اومده پایین

شما اینجور مشکلی داشتین یا دورو ورتون دیدین کسی که مشکل سروتونین داشته باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود سروتونین باعث میشه بی جهت گیر بده به خودش 

مثلا میگه پام درد میکنه

تا عکس نگیره آروم نمیشه عکس از پاش میگیرن میگن یالمه دیگه پاش خوب میشه تا یه مدت دوباره پاش گیر کنه به جایی یا یه همچین چیزی باز میگه باید برم عکس بگیرم

کاربر آقا 
سروتونين پاينن باشه يعني افسردگي  منظورش دردهاي سايكوسوماتيك يا روانتني بوده در واقع ميخواسته ...

ازمایشی هست که سروتونین رو نشون بده؟

یه دکتر گفت مشکلت روحیته اسمی از سروتونین نبرد اما این گفت همه اینها عاوارض افت سروتونینه

کمبود سروتونین باعث میشه بی جهت گیر بده به خودش  مثلا میگه پام درد میکنه تا عکس نگیره آروم نم ...

خب این که دلیل پایین بودن سروتونین نیست.من واقعا درد دارم دردی که به گریه میندازتم

ازمایشی هست که سروتونین رو نشون بده؟ یه دکتر گفت مشکلت روحیته اسمی از سروتونین نبرد اما این گفت همه ...

نه عزيزم سروتونين رو اندازه نمبگيرن

ولي كلا دردي كه تو ازمايشا و بررسي ها چيزي نشون داده نشه  حتما درد سايكوسوماتيك هست نيازي به بررسي سطح هورمون نيست

کمبود سروتونین باعث میشه بی جهت گیر بده به خودش  مثلا میگه پام درد میکنه تا عکس نگیره آروم نم ...

اونيكه شما ميگي هيپوكندريازيس يا خود بيمارانگاريه  هست 

اين درد سايكوسوماتيكه با هم فرق دارن

نه عزيزم سروتونين رو اندازه نمبگيرن ولي كلا دردي كه تو ازمايشا و بررسي ها چيزي نشون داده نشه   ...

عزیزم شما رشته ت چیه؟

من میترسم نکنه ام اس باشه اشتباه تشخیص بدن .البته ام ار ایم سالمه.دکتر فلوکسیتین داد گفت تا2ماه بخور ببینم چجوریه