2777
2789

امیدوارم کسی باشه که خودش مادر شده باشه دلش بخواد دل یکی دیگه رو هم مثل خودش شاد کنه نور به زندگیش بده 

من دنبال جنین اهدایی تو مرکز مام هستم چون مرکز تازه تاسیس هستش جنین اهدایی کم دارن فرقی هم نداره رایگان بدین  یا با پول هر جور باشه کلی دعاش میکنم    

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپيكتو ديدم دلم شكست

با اشك موقع اذان دعا كردم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
جنین اهدایی یعنی چی 

مثلا خانواده اي كه ميخوان اي وي اف انجام بدن ازمايشگاه كه لقاح مصنوعي رو انجام ميده چندتا جنين تشكيل ميشه يكي دوتاشو انتقال ميدن به مادر و اگه حامله شد ميتونه بقيه ي جنينارو فريز كنه و نگه داره يا اينكه بفروشه به يكي ديگه مثل ايشون

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

من 11 ساله ازدواج کردم باید جنین اهدایی بگیرم خیلی دوست دارم بتونم مادر بشم 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
من 11 ساله ازدواج کردم باید جنین اهدایی بگیرم خیلی دوست دارم بتونم مادر بشم 

عزيزم انشالله كه به خواسته ي دلت برسي😘😘

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
مثلا خانواده اي كه ميخوان اي وي اف انجام بدن ازمايشگاه كه لقاح مصنوعي رو انجام ميده چندتا جنين تشكيل ...

مرسی عزیز م شما کامل توضیح دادید

تاپيكتو ديدم دلم شكست با اشك موقع اذان دعا كردم

قربونت بشم عزیزم

من الان که باردارم... اما واقعا دلم میخواست کمکت کنم... حس خوبیه تو شکم خودت بزرگ بشه.. من مشکلی ندا ...

مرسی عزیزم انشاله بچه و به زودی زود صحیح و سالم بغل کنی واسه منم کلی دعا کنی