2777
2789
عنوان

اعتماد کردن دوباره😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 38 پست
هیچکس پشتم نیس... خانوادم ابروشون مهمتر از دخترشونه.... قبولم نمیکنن نمیدونم چرا... وگرنه از خدام ...

ای دادبیداد:(..

بهش محبت زیادکن حتی الکیم شده هی چشم چشم کن بزاراعتمادش برگرده...توکه داری زندگی میکنی حدقل تلخش نکن

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره... اما مگه ما چند سال زنده ایم ک تو خونه حبس بشیم😥 من هنوز۲۲ سالمه.. همسن های من تو دانشگاه ...

حق داری ولی نگاهتو عوض کن بچه ها رو خودت بدنیا اوردب تو مادرشونی لذت ببر کنارشون مشاوره بگیر شماره گذاشتم برات 

ان شا الله مشکلت حل شه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
راهش اینه که یه مدت تحمل کنی و تنها جایی نری  تا اعتمادشو بدست بیاری . یخورده از زندگیتون بگذره ...

صحیح..

اتفاقا گفتم منو ببر نیم ساعتم طول نمیکشه گف صب کن بعد عید گفتم امروز زود پاشدم از خواب بزار بریم تموم کنم کارمو..

گفت نه تو شخصیت و سابقت خرابه تنهایی عمرا نمیشه بری.....

(من تو مسیرم سرمم بلند نمیکنم،حتی با فامیلای پسرمون هم خوش و بش نمیکنم)به بابام رفتم چون اون خیلی مقید هستش تو این چیزا...

بعد میگه بی شخصیتی من دلم میگیره

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
اره... اما مگه ما چند سال زنده ایم ک تو خونه حبس بشیم😥 من هنوز۲۲ سالمه.. همسن های من تو دانشگاه ...

تعریفت از لدت چبه؟

مادرشدن لذت نبوده؟

خنده های بچهات لذت نداشته؟

داشتن خانواده لذت نیس؟

ایا چهارتا کتاب و راه رفتن بادوستات یک ساعت لذتش بالاتر از اینایی هست که داری؟؟

بنظرم سیاه نمایی بیشتر داری میکنی!!

طرف دانشگاهش رو کنسل میکنه وکارش رو رها میکنه چون عقیده داره بچه هاش یکبار بزرگ میشن و نمیخواد لذت اون لحظه ها رو ازدست بده .

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
یعنی اصلا بمن حق نمیدین😥

حق میدیم ولی اینکه همسرت توچندسال پیش درجا داره میزنه بنظرم بخاطر رفتارای خودته😞

قضیه هرچی بوده برای ایشون مبهم بوده و زود قضاوتتون کرده .... اما شما باید طوری رفتار می کردین وکه خودشون تو این چندسال به این باور می رسیدند که شما اهل این کارا نیستین.

نمیدونم چطوری منظورمو بفهمونم یهو طومار میشه 

مثلا دست پیش می گرفتین اگر ارایش کرده بودین بیرون ازون موقع ارایشتو پاک میکردی میگفتی شاید بخاطر این مزاحم پیدا شده یا.... خودتو حساستر نشون میدادی 

نمیشه بیشترازین بگم ولی درکل میشد بایه سری ریزه کاری ها و تحویل گرفتن همسرت درجمع و... زمینه سازی کنی تا کش پیدا نکنه

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

یه کاری کن.ولی ریسکه

مثلا یکی ناشناس زنگ میزنه یادوست قدیمی چ مرد چ زن 

یاهرکسی ک شمارشومیدونی ولی اسمش روگوشیت  ب هردلیلی نیفتاده

ب  شوهرت بگو ببین این کیه ب من زنگ زده

منم جواب ندادم

بعدشوهرت میفهمه ک اهل اون چیزایی ک فک میکنی نیستی یاهنوزاونوب عنوان پشتیبان قبول  داری

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن