2777
2789
عنوان

اعتماد کردن دوباره😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 38 پست

😕😕😕تو هنوز دنبال جلب اعتماد یه ادم وحشی هستی؟دختر چند سال قراره زندگی کنی مگه؟چند سال قراره تو این دنیا باشب که میخای همشو به پای یه ادم روانی خرای کنی؟مگه تو ادم نیستی عقل ندازی شعور نداری که یکی دیگه برات تصمیم بگیره.؟سر یه چیز الکی بهت شک کنه. یکم اراده کن یکم شخصیتتو حفظ کن برا خودت

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕😕😕تو هنوز دنبال جلب اعتماد یه ادم وحشی هستی؟دختر چند سال قراره زندگی کنی مگه؟چند سال قراره تو ای ...

چیکار کنم؟

منی ک حتی بابامم پیشتم نیس..مادرمم عاشق دامادشه و همیشه حق رو ب اون میده چون تحصیلکردس

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
همیشه میزنه تو سرم تو دعوا ها.... خیلی بدبختم

هیچی به ذهنم نمیرسه فقط میگم یاحتمابرومشاوراون بهترراهنمایی میکنه حتمایه راحلی برات پیدامیکنه،یاجداشو

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
همسر شما نه. بیماره نه بد دل فقط فکرکنم زیادی دوست داره و نمیخاد از دستت بده ولی ی جوره دیگه نشون می ...

گاهی حس میکنم فقط بخاطر بچها داره بهم محبت میکنه....

چیکار کنم؟ منی ک حتی بابامم پیشتم نیس..مادرمم عاشق دامادشه و همیشه حق رو ب اون میده چون تحصیلکردس

رو پای خودت واستا. واقعا نمیدون چیکار کنی ولی ازاین مشاور تلفنی های رایگان حداقل کمک بگیر. خوبه بهت اچازه میده بری تو نت واقا

هیچی به ذهنم نمیرسه فقط میگم یاحتمابرومشاوراون بهترراهنمایی میکنه حتمایه راحلی برات پیدامیکنه،یاجداش ...

هیچکس پشتم نیس...

خانوادم ابروشون مهمتر از دخترشونه....

قبولم نمیکنن نمیدونم چرا...

وگرنه از خدامه جداشم

رو پای خودت واستا. واقعا نمیدون چیکار کنی ولی ازاین مشاور تلفنی های رایگان حداقل کمک بگیر. خوبه بهت ...

چجوری مشاوره تلفنی پیدا کنم؟

شمارشونو داری؟

گاهی حس میکنم فقط بخاطر بچها داره بهم محبت میکنه....

ما زنا. ماجرا از سمت خودمون همیشه نگاه میکنیم فکر کن اون اتفاق برای اون می افتاد چیکار میکردی دوست داشتی خودشو چجوری بهت ثابت کنه یکم راجب رندگیت بشین فکر کن محباتاش همچیشو به سنج نه فقط بدیاشو هیچ کس به غیر خودت زندگی و ش.هرتو نمیشناسه 

چجوری مشاوره تلفنی پیدا کنم؟ شمارشونو داری؟

ببین بچه ها قبلا اینجا میگفتن یه شماره چهار رقمی بود. تو نت یه سرچ بکن . مال یه سازمان هستش. یا هم تاپیک بزن بپرس یادم نیس الان

راهش اینه که یه مدت تحمل کنی و تنها جایی نری  تا اعتمادشو بدست بیاری . یخورده از زندگیتون بگذره و چیزی ازت نبینه بهتر میشه . اصلا خودت اصرار به تنها جایی رفتن نکن و برعکس بیشتر به شوهرت بچسب و همه جا با هم برین

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
 اگه این اتفاق برعکس پیش میوند ممکنه واکنش شما هم همین بود

اره...

اما مگه ما چند سال زنده ایم ک تو خونه حبس بشیم😥

من هنوز۲۲ سالمه..

همسن های من تو دانشگاه با دوستاشون خوشن اونوقت من دارم کهنه بچه میشورم و روز ب روز افسرده تر

ببین بچه ها قبلا اینجا میگفتن یه شماره چهار رقمی بود. تو نت یه سرچ بکن . مال یه سازمان هستش. یا هم ت ...

بهزیستی مشاوره تلفنی داره شماره 4 رقمیش یادم نیست 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار