یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کار شوهرم جوریه که فقط کریسمس و عید میتونیم بریم،امسال کریسمس برنامه رفتن داشتیم شوهرم انفولانزا نوع بک گرفت ۱۰روز تو خونه خوابید تعطیلات از دستمون رفت،فقط عید میمونه
میخواستم ببینم حراج هست اون موقع؟میشه خرید کرد یا نه
عزیزم عید نوروز اونجا بودین؟با توجه به اینکه اول فصل اونایت حراج خوب بود؟میشد خرید کرد؟
عزیزم ی پاساژ هایی هست که واقعا قیمتشون اون موقع مفت بود..ماسال ۹۱ با لیر ۶۰۰تومنی رفتیم..مفت بود همه چی..من برای دوسالم کلییی کیف کفش لباس خریدم با ۵میلیون..ولی اللن بخوای بری برای دونفر باید ۱۵میلیون ببری..اونم خرید معمولی
عزیزم ی پاساژ هایی هست که واقعا قیمتشون اون موقع مفت بود..ماسال ۹۱ با لیر ۶۰۰تومنی رفتیم..مفت بود هم ...
اره عزیزم میدونم بی ارزش شده پولمون ما همیشه کریسمس میریم ولی امسال شوهرم مریض شد نتونستیم بریم میخوام بدونم غیر از پاساژای اوت لیت بقیه جاهاش حراج هست یا نه،کریسمس قیمتا خیلی خوب میشد،با توجه به بی ارزشی پولمون باز امکان خرید بپد،موندم ببینم عید هم حراج خوب هست یا نه