2777
2789
بچه ها من خودم دارم جوانه عدس درست می کنم، دو سه روز گذشته جوانه ها بلند شدن یه کم ولی نمی دونم کی و چجوری باید بخورمشون؟؟؟

الان خب عدس هم بهشون چسبیده، همشو باید بخورم یا جوانه ها رو از عدس جدا کنم و بخورم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوونه گندم زیاد درست میکنم. 48 ساعت خیس میکنم بعد 24 ساعت میذارم لای دستمال مرطوب تا ریشه 1 سانت بلند شده. بعد من خشک میکنم و آسیاب میکنم پودرش رو توی سوپ دخترم میریزم.
خشک کنی همیشه در دسترس و راحت تو غذاهات استفاده میکن.
خیلی خاصیت داره ولی چاق کننده هم هست
منم جوانه گندم درست میکنم ولی نباید اجازه بدی سبز بشه سریع خشکش کن ....روش خشک کردنش هم اینجوریه که دستمال مرطوب رو از روش بردار و هرچی آب داره خالی کن و پهنش کن تو یه سینی ....من میریزم تو ماست و میدم پسرم بخوره....
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   asraam  |  5 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  23 ساعت پیش