2777
2789

جی پلاسما را با پلاسما جت اشتباه  نکنید!

دوستای عزیزم، 

همونطور که میتونید روش های مختلفی برای لیفت پوست بدن و برداشتن چربی های اضافه وجود داره.

از روش های تهاجمی مثل ابدامینوپلاستی،‌ براکسوپلاستی و لیفت مستقیم گرفته تا روشهای غیرتهاجمی مثل استفاده از هایفو،‌ پلاسما جت، آر اف و ...

من مدتهاست که به دنبال یک روش غیر تهاجمی برای لیفت بخش هایی از بدنم میگشتم تا اینکه اتفاقی با یه روش جدید به اسم j plasma renuvion  که به اون به اختصار جی پلاسمی یا جی پلاتزی هم گفته میشه رسیدم.

این روش در آینده ای نه چندان دور میتونه منجر به کاهش جدی در جراحی های تهاجمی مثل ابدامینوپلاستی، براکیوپلاستی و...بشه. و اثراتش از هایفو و Rf بیشتره!

مکانیزمش با روش پلاسما جت که اگه دنبال لیفت بدن بوده باشید قبل از این شنیدید کاملا متفاوته. پس قاطیشون نکنید!

تو این روش اول چربی های اضافه بدن با استفاده از لیپولیز خارج میشن، بعد مثل لیپوساکشن یه لوله باریک از طریق شکافهای کوچیک وارد بدن میشه و پلاسمای هلیوم و rf رو مستقیما به لایه زیرین پوست میتابونه. این امر باعث میشه کلاژن سازی به شدت بالا بره و پوست سفت بشه. همچنین یه لایه از پوست اضافه زیر بدن کاملا برداشته بشه. 

این روش نه جای بخیه داره، نه دوره نقاهت طولانی مدت و اگه یه سرچ مختصر در گوگل بزنید متوجه میشید که روز به روز در حال گسترش هستش.

من با چندتا دکتر که اسامی بعضی هاشون مرتبا تو همین سایت نی نی سایت تبلیغ میشه صحبت کردم، ظاهرا این دستگاه هنوز وارد ایران نشده.

ولی اگر بشه براورد میکنم هزینه عملش بین ۷ تا ۱۰ میلیون باشه (چون ابدامینوپلاستی حدود ۵.۵ تا ۱۲ هزار دلاره و قیمت این عمل ۶ هزار دلار ذکر شده)

* خواستم اگه شما دوستان عزیز اطلاعی درباره این روش دارید یا دکتری رو میشناسید که این دستگاه رو داشته باشه، معرفی کنید در تاپیک.

ممنونم.