2777
2789
عنوان

یه همچین مادری یکم عجیب نیست

119 بازدید | 8 پست

مامانمو دوست دارم خیلی سختی کشیده منو بزرگ کنه هیچکسو جز اون ندارم بابام مرده ولی ... به خاطر حرفا و عصبانیت و رفتاراش وحشتناک داغون و افسرده شدم و وقتی اینو بهش میگم کلی گارد میگیره و میگه تو ضعیفی و قهر میکنه

تنهایی بچه بزرگ کردن سخته

احتمالا افسردگی شدیدم داشته درمان نکرده بجای گفتن پیش مشاوره برید

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هردو حق دارید ، هردو سختی کشیدید و مادرتم بخاطر سختی ها و شرایطی ک داشته اینطور شده ....دیگه باید باهم کنار بیاین ...اولش بگومن دوستت دارم و میدونم چقدر سختی کشیدی ولی رفتارت بهم اسیب زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی بچه بزرگ کردن سختهاحتمالا افسردگی شدیدم داشته درمان نکرده بجای گفتن پیش مشاوره برید

من چرا خب جواب پس بدم بعد اون چرا اصلا به عنوان یک مادر نگران من نمیشه 

هردو حق دارید ، هردو سختی کشیدید و مادرتم بخاطر سختی ها و شرایطی ک داشته اینطور شده ....دیگه باید با ...

گردن نگیر ترین آدمه بهش گفتم زورش داره قهر کرده

من چرا خب جواب پس بدم بعد اون چرا اصلا به عنوان یک مادر نگران من نمیشه

نمیگم جواب پس بده

مادرت ب هرحال قدیمیه نسل جدید مشاوره و روانشناسو قبول دارن

تو قدم برنداری مادرت قدم برنداره اونوقت چجوری میخواد درست بشه؟؟؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مادرها رو کی بت کرد؟بدترین ضربه های زندگیم رو از مادرم خوردم، خودم هم برا پسرم مادر لایقی نبودم

نمیدونم خودمم برام سواله بزرگترین تروماها و ضربه ها رو به وجود میارن

نمیگم جواب پس بدهمادرت ب هرحال قدیمیه نسل جدید مشاوره و روانشناسو قبول دارنتو قدم برنداری مادرت قدم ...

من همیشه کنار میام اما نمیکشم دیگه خستم اون اصلا براش مهم نیست فقط میگه همیشه حق با خودشه