2777
2789
عنوان

نیاز به کمک دارم درباره پریودی

162 بازدید | 17 پست

سلام دوستان نیاز به کمکتون دارم 

خواهر من ۱۷ سالشه از ۱۱_۱۲ سالگیش پریود میشه تقریبا اما یه چندسالی هست که دردش خیلی شدیدتر شده یعنی وقتی پریود میشه به شدت درد میکشه در حد خودزنی! تهوع هم داره حتی یه چندباری کلا از حال رفته 

ماهم خیلی سعی میکنیم تقویتش کنیم قبل و هنگام پریود. سعی میکنیم غذاهای گرم و خونساز بهش بدیم کاچی و حلوا و شیره و اینطور چیزا زیاد بهش میدیم ولی بازم اینطوریه. کمی هم کم خونی داره فکر کنم.

شما راهی برای کم کردن دردهای پریودی سراغ ندارید؟ کیسه آب گرم و ماساژ جواب نمیده تقریبا

عزیزم ببریدش دکتر.شاید کیست داره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااااااااا یعنی بیچاره رو تا حالا دکترمتخصص زنان نبردین 😩 خب شاید دور از جون کیستی چیزی داره لازمه بررسی بشه چون درد اینجوری طبیعی نیست

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

زیادیم چیزای گرم بخوره خونریزی شدیدتر میشه

معمولا اینطور دختر خانم ها بعد ازدواج و با اولین زایمان این دردهاشون از بین میره

قرص مسکن و بعد از پریود قرص اهن در صورت کم خونی فقر اهن براشون خوبه.اگر ورزش نمیکنن ورزش خیلی خوبه البته نه ورزش های سنگین

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

خب بره دکتر یه نسخه

مسکن بخوره یا کمرشو با شال یا چادر ببنده و چای نبات و زنجبیل درست کنه بخوره

منم در این دوره درد زیاد دارم که با پوشوندن شکم و پهلو و چای نبات زنجییل دردم خیلی کمتر میشه

دمنوش بومادران یک هفته روزی سه بار بخوره هم دردش هم خونریزیش کم میشه. شاید کیست تخمدان یا رحم داره. ببریدش سونو بده

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

منم اینجوری درد داشتم فکر کردم کیست وارم ماما معاینم کرد گفت بخاطر نوع بکارت و کوچک بودن دهانه رحمته با بچه هم خوب میشی الانم ازدواج کردم دردم کمتر شده کلی هنوز حالم خیلی بد میشه و همسرم پزشکه و حتما باید سرم برام بزنه وگدنه از حال میرم از شدت درد

وااای دقیقا منم اینجوریم حتی بعد از ازدواجم درست نشدم یبارم از حال رفتم از ضعف شدید

صد درصد پا درد هم میگیره و استفراغ.اصن علائمش و گفتی تهوع گرفتم😢

یبار طبق معمول روز اول با درد بردنم درمونگاه چون مسکن هم جواب نمیده دکتر خیلی مهربون بود گفت وقتایی که استرس و ناراحتی داری اون ماه دردت بیشتره

و واقعاااا حق داشت

چون مشکلاتم ک حل شد دردم شدیدا کم شد

تموم نشدا فقط میتونم تحملش کنم

زیادیم چیزای گرم بخوره خونریزی شدیدتر میشه معمولا اینطور دختر خانم ها بعد ازدواج و با اولین زایمان ...

بالاخده اون خون باید تخلیه شه حالا چه زیاد چه کم کم مهم دررردشه که ادم و دور از جون نی نی سایی ها سگ میکنهههه

اول باید سونو رحم و تخمدان براشون نوشته بشه اگه مشکلی داشته باشه که درمان دارئی اگه تو سونو همه چی نرمال باشه اینکارایی ک انجام میدید رو ادامه بدید

مشکل گوارشی هم دارن؟؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس