2777
2789
عنوان

باردارم، کتک زدم، کتک خوردم، از شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 54 پست
ممنونم ازت، 

فدات شم شما ارامشو خودتو حفظ کن به نی نیت ارامش بده که از همه چیز الان واجبتره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای بیشتر حرف بزنی چرا چی شد عزیزم ی لیوان اب بخور و اروم باش فدات شم درکت میکنم تو موقعیتت بودم ...

منم پارسال سقط داشتم، کلا از دستش خسته شدم، از بیکار بودنش، از بی پولی، از بی مسیولیتیش، از نگرانی مالی، از خونواده ش که همه هم و غمشون فقط مهمونی هاشونه، ازینکه حاضره سه نصفه شب به خاطر خرید سیگار از خونه بره بیرون ولی نن همه جا باید تنها برم، خرف هم بهش می زنم میگه با اسنپ میری با اسنپ برمیگردی ،چه مرگته. ازش بدم میاد بدم میاد بدم میاد

فدات شم شما ارامشو خودتو حفظ کن به نی نیت ارامش بده که از همه چیز الان واجبتره

گورشو از خونه گم کرد، یه دوست داره که ایران زندگی نمی کنه و اینجا یه خونه داره، احتمالا رفته اونجا کهبا خیال راحت سیگار بکشه، قهوه بخوره و فوتبال کذایی ببینه

منم پارسال سقط داشتم، کلا از دستش خسته شدم، از بیکار بودنش، از بی پولی، از بی مسیولیتیش، از نگرانی م ...

اروم باش عزیزم حق باتوه با ارامش باهاش حرف زدی گفتی دوست دارم شوهرم پیشم باشه عزیزم همه اینارو با مهربونی بگو کوتاه بیا بعضی جاها بخاطر بچت یکم اروم شو و قوی ن تو بزن بزن ها قدرت زن زنانگی شه بخدا بچت ی مامان قوی میخاد همچی درست میشه همچی اگ تو اراده کنی و هدفشو داشته باشی 😘😘 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

گورشو از خونه گم کرد، یه دوست داره که ایران زندگی نمی کنه و اینجا یه خونه داره، احتمالا رفته اونجا ک ...

با این چیزایی ک میگی واقعا شرایطت سخته...این که این موقع میره یه خونه دیگه...اینکه تو بارداری میره...ب نظرم از مشاورای سایت کمک بگیر...فک کنم سایت مشاوره دارع

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
گورشو از خونه گم کرد، یه دوست داره که ایران زندگی نمی کنه و اینجا یه خونه داره، احتمالا رفته اونجا ک ...

بی هیال خوتد نی نی دوتایی باهم کیف کنین اونم الان مطمئن باش خیلی پشیمونه از کارش میاد از دلت درمیاره فردا 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اروم باش عزیزم حق باتوه با ارامش باهاش حرف زدی گفتی دوست دارم شوهرم پیشم باشه عزیزم همه اینارو با مه ...

دلسردم از زندگیم، نمی دونم حسمو به بچم. تازگیا مثه قبل نمی خوامش، درگیر تردیدم. دلم می خواد برم یه جایی که کسی نباشه.

دلسردم از زندگیم، نمی دونم حسمو به بچم. تازگیا مثه قبل نمی خوامش، درگیر تردیدم. دلم می خواد برم یه ج ...

موقعیت سختیه واقعا خودمم تجربش کردم اما کجا باید موند و ساخت اون چیزی رو ک میخوای و میتونی باید درست کنی برای بچت پاره تنت همه ادما سختی دارن ولی نوعشون فرق میکنه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من تحت نظر یه روانپزشکم. هفته پیش بهش گفت اصلا نباید عصبی بشم. انتظار نداشتم باز هم رفتاری که همیشه ...

مردا حرفای روانپزشکا براشون مهم نیست،کار خودشونو میکنن.خودت باید به داد خودت برسی.