2777
2789
عنوان

مامان بچه هایی که زیاد گریه میکنن و بازی میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 31 پست
اره دیگه تا دو سال اول همینه  من شبا که می خوابید کارآمد می کردم مهمونی رو هم کم کم یک شب در ...

عزیزم نمیکنه؟ اتفاقا گفتم پاشو خودت ببر هرچند که دلم راضی نمیشه چون بدجور بازیش میدن من نباشم بدتر میکنن ولی اونم نبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میکنین صبر؟؟؟

بچه من بزرگه ۲۰ ماهشه گاهی بدعنقی میکنه ولی باهاش یکم بازی کنم سرگرمش کنم اروم میگیره  بچه شما با اینکه هر روز ادمای دیگه رو هم میبینه بازم اونقد وابسته است؟

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
شش ماه

پسر منم همینطوره بااین تفاوت که ۱۰ماهشه،همه میگن چیه همش وابسته ی خودت کردی،همش تورو میخواد،منم میمونم چی بگم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

بچه من بزرگه ۲۰ ماهشه گاهی بدعنقی میکنه ولی باهاش یکم بازی کنم سرگرمش کنم اروم میگیره  بچه شما ...

بله عزیزم باهمه جوره به همه میخنده فقط بازی و بغل میخواد که وقتی دست تتهام تو خونه سخته خیلی

وای این حرفای اطرافیان آدمو بیچاره میکنه چقد تز میدن

آره حالا من هرازگاهی جوابشونو میدم ولی خب میبینم راست میگن همش اویزوون من شده،شام و نهار و به زور میپزم،کارای خونه ام که نگم😑😭

پس همدردیم بنظرت ما وابستشون کردیم؟ 

تو از اولش تنهایی تروخشک کردی؟؟من از وقتی زایمان کردم فقط منو دیده که پیششم،شاید میگم بخاطر همین وابسته است،حتی دعواشم کنم باز میاد بغل خودم😭

تو از اولش تنهایی تروخشک کردی؟؟من از وقتی زایمان کردم فقط منو دیده که پیششم،شاید میگم بخاطر همین واب ...

عزیزم عین همیم فقط شب اول که بیمارستان بودم و شب دو مامانم بود از فردا خودم شاید ولی در هر صورت که باماس چیکار کنیم بعدظهرا هرروز خونه یکی بفرستیمش

چیکار میکنین پس شما هم مث من

۲۴ساعت درحال بازیم

چاره ای ندارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم عین همیم فقط شب اول که بیمارستان بودم و شب دو مامانم بود از فردا خودم شاید ولی در هر صورت که ب ...

مامان من که اصلا نموند😭باز دم مامانت گرم دو شب موند🌷😞،نه نفرستش جایی من یه بار اینکارو امتحان کردم خیلی بد شد،من میدونم وابسته است یه روز به شوهرم گفتم ببرش یه ذره هوا بخوره آماده کردم و اینا رفتن،بعد منم دلشوره گرفتم،یه دفعه به دلم اومد برم جلو در ببینم میان یا نهه،یهویی دیدم یه صدای جیغ و گریه بچه تو کوچه پچید😐😑😭🤕منم بدو بدو رفتم گرفتمش دیگه نذاشتم برن البته این اتفاق تو ۶ماهگی افتاد الان که ۱۰ماهشه یه ذره بهتر شده