سلام خانوم ها خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنین پسرم خیلی وابسته شده جدیدا هی میخواد بازی کنه و بغلم باشه برندارمش خیلی گریه میکنه که منم دیگه اعصابم نمیکشه و عصبی میشم از طرفی هم خانواده شوهرم هی هرروز میگن بیارش بچه رو ببینیم دیگه این برنامه شده منم اذیتم شدید امشب حسابی حرص خوردم و سرم درد میکنه دیگه از مهمونی بیزارم
بچه من بزرگه ۲۰ ماهشه گاهی بدعنقی میکنه ولی باهاش یکم بازی کنم سرگرمش کنم اروم میگیره بچه شما با اینکه هر روز ادمای دیگه رو هم میبینه بازم اونقد وابسته است؟
هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
عزیزم عین همیم فقط شب اول که بیمارستان بودم و شب دو مامانم بود از فردا خودم شاید ولی در هر صورت که ب ...
مامان من که اصلا نموند😭باز دم مامانت گرم دو شب موند🌷😞،نه نفرستش جایی من یه بار اینکارو امتحان کردم خیلی بد شد،من میدونم وابسته است یه روز به شوهرم گفتم ببرش یه ذره هوا بخوره آماده کردم و اینا رفتن،بعد منم دلشوره گرفتم،یه دفعه به دلم اومد برم جلو در ببینم میان یا نهه،یهویی دیدم یه صدای جیغ و گریه بچه تو کوچه پچید😐😑😭🤕منم بدو بدو رفتم گرفتمش دیگه نذاشتم برن البته این اتفاق تو ۶ماهگی افتاد الان که ۱۰ماهشه یه ذره بهتر شده
پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️