2777
2789

سلام خانوم ها خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنین پسرم خیلی وابسته شده جدیدا هی میخواد بازی کنه و بغلم باشه برندارمش خیلی گریه میکنه که منم دیگه اعصابم نمیکشه و عصبی میشم از طرفی هم خانواده شوهرم هی هرروز میگن بیارش بچه رو ببینیم دیگه این برنامه شده منم اذیتم شدید امشب حسابی حرص خوردم و سرم درد میکنه دیگه از مهمونی بیزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماه

خیلی کوچولو هست

نمی شه انتظار داشته باشی آقا یه جا بشینه بگه چشم مامان.

دخترم نمی زاشت از کنارش جم بخورم 

داشتم خل می شدم 

ولی من تصمیم گرفته بودم مامان خوبی باشم و همه سعی ام  کردم 

خیلی هم مزه داد الان دیگه سختی هاش یادم رفته

بچه من هرچی بزرگتر میشه بیشتر بخودم وابسته تر میشه حتی گاهی نمیزاره برم دستشویی 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
خیلی کوچولو هست نمی شه انتظار داشته باشی آقا یه جا بشینه بگه چشم مامان. دخترم نمی زاشت از کنارش جم ...

چیکار کردین هی کنارش بودین ؟پس ناهار و شام کارا؟منو این مهمونی بیشتر دیوانم میکنه 

چیکار کردین هی کنارش بودین ؟پس ناهار و شام کارا؟منو این مهمونی بیشتر دیوانم میکنه 

اره دیگه تا دو سال اول همینه 

من شبا که می خوابید کارآمد می کردم

مهمونی رو هم کم کم یک شب در میان برو 

یا بده شوهرت ببره یه ساعته بیاره 

تو بمون خونه استراحت کن