بهترین درمان همون مهتابیه.بچه من ک باهمون خوب شد.بستریش کردم nicu
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بزارش منم پسرم 5 روز تو دستگاه بود فقط حواسم بود چشم بندشو درنیاره خوب شد خداروشکر درمان دیگه دکترا قبول ندارن بعدشم هنوز کوچکه نمیشه به راحتی بهش چیزی داد منم اولی گذاشتم تودستگاه کلی گریه کردم😢
نمیشه.اگه زردیش زیاده مجبوری.فامیل ما هم مثل تو فکر میکرد نزاشت تو دستگاه کارش به بستری شدن کشید.فقط تند تند بهش شیر بده تا خونش تسویه بشه.عرق کاسنی هم معمولا میدن به بچه
اگه زردیش بالای سیزدهه که دستگاه بذارین بهتره . من خودم رژیم غذاییم رو رعایت میکردم و گرمیجات نمیخوردم ، دو هفته ی آخر بارداریمم کاسنی میخوردم و پسرم زردیش خیییلی کم بود . یه دارویی هم داروخونه ها دارن که ترکیب شیرخشت و ترنجبینه میدن به بچه