2777
2789
عنوان

بزاق غلیظ نوزاد و خفگی

15624 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها. پسرم یه ماهشه. ریفلاکس داره. امروز توی خواب گویا یه عالمه بزاق توی دهنش جمع کرده بود. بزاق غلیظ. بعد که بیدار شد نمیتونست قورتش بده و دور از جونش به مرز خفگی رسیده بود. حدود دو سه دقیقه به سختی نفس میکشید و از چشاش اشک میومد و قرمز و کبود شده بود. خیلی اتفاقی خواهرم پیشم بود وگرنه از ترس سکته میکردم. کسی اطلاع یا تحربه ای داره واس برطرف کردنش؟ از اوننوقع تا الان همش چشام بهشه و استرس دارم دوباره اینطور بشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه ی بالش کوچیک بذار پوشتش ک ب پهلو باشه 

جاش باید شیب دار باشه 

هروقت چیزی پرید تو گلوش اروم بین ابروهاشو فشار بده و اروم تو صورتش فوت کن

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

رفلاکس همینه دیگه

باید خیلی مواظب باشی

تو سطح شیبدار بخوابون یعنی سرش بالاتر از بدنش باشه

بعد شیر دادن حتما حتما عاروقش رو بگیر و بیست دقیقه رو شونت نگه دار

خودت شیر میدی مراعات غذایی داشته باش

گرما رفلاکس رو تشدید میکنه

صلوات

دختر منم 22روزشه, تو ده روزگی این مدلی شد, وای بزاق و خلطای غلیظ از دماغ و دهنش زد بیرون کبود شده بود نفس نمیتونست بکشه, وای مردم و زنده شدم, سریع بردیمش بیمارستان, گفت باید عکس از قفسه سینه اش بگیریم ک ببینیم شیر وارد ریه اش نشده باشه چون کبود شده, بعدم ی ازمایشای دیگه ازش گرفتن خداروشکر همه چیزش خوب بود اومدیم خونه

رفلاکس همینه دیگه باید خیلی مواظب باشی تو سطح شیبدار بخوابون یعنی سرش بالاتر از بدنش باشه بعد شیر ...

مراعات غذاییش شیرینی جات هم هست؟ لبنیات و گوشت و مرکبات نمیخورم.

عزیزم حتما ببر دکتر از کنارش ساده رد نشو منم بچم همین مشکلا داشت انقد گفتن چیزی نیست که ی روز تا مرز خفگی رفت رسوندیم بیمارستان تا ۱۰شب از این دکتر به اون دکتر اخرم معلوم شد ساکشن نکردن بچما بزاق مونده بود و موجب ب عفونت ریه شدخ بود

دختر منم 22روزشه, تو ده روزگی این مدلی شد, وای بزاق و خلطای غلیظ از دماغ و دهنش زد بیرون کبود شده بو ...

وای خیلی سخته اون لحظه. داروی خاصی به دخترت میدی یا کار خاصی انجام میدی که اونطود نشه دوباره؟

عزیزم حتما ببر دکتر از کنارش ساده رد نشو منم بچم همین مشکلا داشت انقد گفتن چیزی نیست که ی روز تا مرز ...

دکتر بردم بهش رانیتیدین داد واس ریفلاکسش. ولی تاثیر زیادی حس نکردم. فرداشبم نوبت دکتر دارم

مراعات غذاییش شیرینی جات هم هست؟ لبنیات و گوشت و مرکبات نمیخورم.

لبنیات همه چی ها. شیر ماست کره پنیر خامه کشک

شیرینی تر نباید بخوری خامه داره

گوجه فرنگی و کاکائو و قهوه و چیزای کافئین دار

صلوات

[QUOTE=117809724]وای خیلی سخته اون لحظه. داروی خاصی به دخترت میدی یا کار خاصی انجام میدی که اونطود نشه دوباره؟[/QU

نه فقط ی قطره دادن ک بریزم تو دماغش و مرتب با پوار تمیز کنم, خداروشکر مشکل خاصی نداشت, ب من گفتن چون بینیشو خیلی تمیز نکردی اینجوری شد