2777
2789
عنوان

بزاق غلیظ نوزاد و خفگی

| مشاهده متن کامل بحث + 15645 بازدید | 28 پست
رفلاکس همینه دیگه باید خیلی مواظب باشی تو سطح شیبدار بخوابون یعنی سرش بالاتر از بدنش باشه بعد شیر ...

همینکارارو میکنم. فقط چون دیروز ختنه کرده نمیتونم بغلش کنم و اروغشو بگیرم متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاا. گرم نگه داشتن بچه و خونه رفلاکس تشدید میکنه؟؟

آره عزیزم دخترم الان دو سال و نیمشه

داغون شدم از این رفلاکس مزخرف

هنوزم شبا جاش خیلی گرم باشه میزنه زیر گریه بغلش میکنم میبینم خیس عرقه. گاهی عوق میزنه

شبا صد بار پتو میکشم روش هی استرس دارم سرما نخوره

صلوات
آره عزیزم دخترم الان دو سال و نیمشه داغون شدم از این رفلاکس مزخرف هنوزم شبا جاش خیلی گرم باشه میزن ...

پسر منم دوسالشه.تا یکسالگی رعایت کردم تو خوراک خودم و اون.ولی بعدش کم کم شل کردم.ولی الان یه مدته گاهی سکسه میکنه یا یهو سرفه میکنه میبینم چشش اشک جمع شده میپرسم ازش چی شده طفلی داخل دهنش نشون. میده فکر کنم اسید معده میزنه تو گلوش اونو میگه .

ولی راستش همون اوایل دکتر یکی دوبار رفتم دیگه نبردم .ولی زمانهایی که پر خوری کنه فکر کنم بیشتر اذیت کنه.

میشه یکم راهنمایی کنی؟

چون فاصله سنیشون نزدیک هم هستش 🙏

داروشو عوض نکرد؟

نه بردم دکتر دیگه گفت ریش عفونت کرده باید بستری بشه میگم ک من اشتباه کردم همون اول پیگیری نکردم ولی انشالله بچه ی شما با دارو درست میشه ولی حتما پیگیر باش

پسر منم دوسالشه.تا یکسالگی رعایت کردم تو خوراک خودم و اون.ولی بعدش کم کم شل کردم.ولی الان یه مدته گا ...

دقیقا انگار دختر منو گفتی

بعد غذاش یا آبمیوه خوردن خیلی بپر بپر کنه سکسه میکنه یا گاهی مثل پسر شما انگار غذا تا گلوش میاد 

ولی من زیاد جدی نگرفتم فقط سعی میکنم بعد غذا سرشو گرم کنم بلند نشه

البته من از دوماهگی عرق زنیان و نبات بهش دادم مقوی معده هست. غذاش رو هم اکثر اوقات جدا آبپز میزارم

ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر شبا دیگه ناراحتی نمیکنه

یعنی داغون شدم آرزوی مرگ میکردم

صلوات
دقیقا انگار دختر منو گفتی بعد غذاش یا آبمیوه خوردن خیلی بپر بپر کنه سکسه میکنه یا گاهی مثل پسر شما ...

اره منم خداروشکر خواب شبش خوبه .چطور بشه گاهی تووخواب گریه کنه اونم بخاطر پر خوری.الان دوهفته از شیر گرفتمش.ولی نمیدونم این حالت طبیعی یا نه همش میگه ممه خوراکی میخواد نمیدونم بخاطر رفلاکس یا خداروشکر گشنه واقعا.

ولی عادت بدش اب میخواد وسط غذا یا بعدش.اگه ندم لب به غذاش نمیزنه یکسره میگه اب بده.

اره منم خداروشکر خواب شبش خوبه .چطور بشه گاهی تووخواب گریه کنه اونم بخاطر پر خوری.الان دوهفته از شیر ...

دختر منم زیاد تشنه میشه ولی وسط غذا نمیدم

من یکسال و نیمگی از شیر گرفتم

صلوات
دختر منم زیاد تشنه میشه ولی وسط غذا نمیدم من یکسال و نیمگی از شیر گرفتم

اره ماشالا پسرم همش اب.گاهی تو خواب از خواب بیدار میشه اب میخواد.بخلطر همین کنارش همیشه اب میذارم.عادت کرده پا میشه خودش میخوره دوباره میخابه .منم یه هقته بعد تولد دوسالگی از شیر گرفتمش.الان دوهفته ایی میشه 

سلام خانم . میشه بپرسم علت این اتفاق چی بود ؟ دکتر بردید ؟ بهتر شد بچتون ؟ 😥

سلام عزیزم. پسرم ریفلاکس داشت و دکتر گفت گاهی اینطور میشن. پسرم هرچی بزرگتر شد این مشکلاتش کمتر میشد