2777
2789
عنوان

پوست صاف و زیبا بدو بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز سفیده تخم مرغ ووآبلیمو بزن اونوقت یه نتیجه اساسی بگیر.کرم چیه میزنی پوست آدم بدتر میشه

چند دقیقه پیش ماسک سفیده تخم مرغ زده بودم ولی گلاب زدم بجا آبلیمو.... میگم میشه آبلیمو بطری ها بذارم یا حتما باید آبلیمو تازه باشه؟

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

ایول منم بزنم پس☺️چجوری درستش کنم عزیزم؟؟

والا من یه سفیده و چند قطر آبلیمو رو مخلوط میکنم میریزموتو ظرف.بعد هر روز با پنبه میزنم صورتم 20مین که موند با آب گرم میشورم .حتی همون لحظه روشن شدن پوست رو حس میکنی.اگرم جوش سر سیاه روی بینی داشته باشی محلول رو میزنی بعد با دستمال کاغذی میپدشونی دوباره روی دستمال محلول میزنی نیم ساعت که موند خشک خشک میشه برش میداری کل جوشا رو درمیاره

چند دقیقه پیش ماسک سفیده تخم مرغ زده بودم ولی گلاب زدم بجا آبلیمو.... میگم میشه آبلیمو بطری ها بذارم ...

عیبی نداره فقط گلاب باعث خشک تر شدن پوست میشه.حتی میتونی زردچوبه هم بهش بجای آبلیمو بزنی بعد باشیر صورتت رو پاک کنی که زردی زرچوبه رو ببره

والا من یه سفیده و چند قطر آبلیمو رو مخلوط میکنم میریزموتو ظرف.بعد هر روز با پنبه میزنم صورتم 20مین ...

عه چقد خوببببب،ابلیمو طبیعی باید باشه حتما ؟؟یا ازین آماده هام میتونیم بریزیم ،؟؟ببخشید انقدسوال میپرسما

عه چقد خوببببب،ابلیمو طبیعی باید باشه حتما ؟؟یا ازین آماده هام میتونیم بریزیم ،؟؟ببخشید انقدسوال میپ ...

طبیعی که بهتره.شرکتی که تند و تیزن میسوزونه .الان لیموی تازه هنوز هست یک کیلو بگیر بزار فریزر هیچیش نمیشه.

طبیعی که بهتره.شرکتی که تند و تیزن میسوزونه .الان لیموی تازه هنوز هست یک کیلو بگیر بزار فریزر هیچیش ...

باشه عزیزم ،مرسی از راهنماییت😘😘راستی برای روشن تر شدن بقیه جاهام خوبه؟؟😬😬😬

عیبی نداره فقط گلاب باعث خشک تر شدن پوست میشه.حتی میتونی زردچوبه هم بهش بجای آبلیمو بزنی بعد باشیر ص ...

خودم پوستم چربه مشکلی نیس خشک بشه پوستم ممنون بابت جوابتون💗

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

خودم پوستم چربه مشکلی نیس خشک بشه پوستم ممنون بابت جوابتون💗

اتفاقا یکی از خواص سفیده تخم مرغ و آبلیمو تنظیم چربی پوست هست.چربی پوست باعث منافذ و جوش میشه.مطمئن باشید که جواب میگیرید.