2777
2789
عنوان

هیکل خوب یا قیافه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توازبندگان برگزیده هستی 

الان ک باردارم کل لباسای قبلم اندازه. 

همه دوستان فحشم میدن ک کوفتت شه ک جفت بارداری ات این مدلی بودی هیچ تغییری نکردی🤣🤣

بیشتر ماچم کن اقا

این ک خوبه حداقل اون جوش داره من اندامم واقعا خوبه ولی چهرمو دوس ندارم جوش زیاد ندارم دندونامم اوکیه ...

قد ؟

وزن؟

دور س ی ن ه؟

وزن س ی ن ه؟

دور ب ا س ن؟  

وزن ب ا س ن؟ 

عکسم بدی قبوله 😂😂😂

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
منم اونم به خاطر اینکه الان اینقدر همه میرن عمل و ژل و فلان و بیسار  من نکردم از این کارا&nbs ...

دقیقا...یبار یکی خیلی شیک برگشت بهم گفت هیکلت نبود میخواسی چیکار کنی 😐واقعا قیافم زشت نیست خب فقط بینیم یکم ضایس اونم خداییش دراز نیس☹

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
قد ؟ وزن؟ دور س ی ن ه؟ وزن س ی ن ه؟ دور ب ا س ن؟   وزن ب ا س ن؟  عکسم بدی قبوله 😂😂 ...

😂😂😂😂😂قد ۱۷۱ وزن ۶۷ دور سینه دیگه چی چیه😂😂😂(۷۵) 

اندامم برام به شدت مهمه. چهره معمولی رو میشه با آرایش زیبا کرد ولی اندام رو نه

میدونی احساس میکنم چون اندامم خوبه دلم میخواست اندامم حتی خوب نباشه ولی چهرم خوب تر باشه ... میدونی چهرم بجز بینیم چیزی واسه زشت بودن نداره ...اما چیزی واسه خشگل بودنم نداره خیلی معمولی هستش واگه بخوای با عملهای الان محاسبه کنی چهرم فوق داغونه دیگه 

این ک خوبه حداقل اون جوش داره من اندامم واقعا خوبه ولی چهرمو دوس ندارم جوش زیاد ندارم دندونامم اوکیه ...

حالا اینقدز سختش نکن. مهم اینه که اعتمادبنفس داری ولی کلا بهتره آدم واسه چیزای مهمتر تو چشم باشه نه هیکل و قیافه مثل اخلاق خوب و شخصیت و کمالات😎 که مطمئنم داری اینا رو‌ بقیه در اولویت بعدی ان

🤔
الان ک باردارم کل لباسای قبلم اندازه.  همه دوستان فحشم میدن ک کوفتت شه ک جفت بارداری ات این مد ...

بسه چشت میزنیم 😁😁😁خدا نگهت داره ژن برتر جون..درعوضش من مهربونم 😒😂😂😂