2777
2789

سلام از سن ۴ سالگی برای پسرم داروی بیش فعالی تجویز شد تا الان ک ۷ سالشه بهش نمیدادم.امسال کلاس اول معلمش خیلی ناراضی بود و رفتارهای تکانشی زیادی داشت.تا اینکه دوباره دکتر بردمش و قرص اهسته رهش ریتالین رو داد...با خوردن ریتالین اشتهاش وحشتناک کم میشه.قدش خوبه و وزنش ۲۰ کیلو هست.بسیار نگرانم و مجبورم بدم....درسته ازمایش خون باید بده؟تجربه دارید بگید..واینکه ب مدت طولانی کی قرص داده و نتیجه چه شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده نده نده.... بزار غیر انتفاعی با نازش رفتار کنن

نه بابا از این خبرا تو غیر انتفاعی نیست که با ناز رفتار کنن هر چی جای خودش اگه بخوان با ناز باهاش رفتار کنن که از پس بچه ها بر نمیان  دختر من غیر انتفاعی میره بی نهایت  سخت گیر 

ببخشید ریپلای می کنم ولی بعضی از بچه های بیش فعال رو حتی غیر انتفاعی ها هم نمی پذیرن. خودم تو مدرسه غیر انتفاعی کار کردم و دیدم که پایان مهر ماه عذر پسر بچه کلاس اولی رو خواستن. قابل کنترل نبود و حتی معلم رو گاز گرفت. البته خودم خیلی دلم براش سوخت. و برای مادرش و بغضی که داشت وقتی پرونده رو دادن دستش. جیگرم سوخت😭

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

غیر انتفاعی هم هست واصلا محیطش خوب نیست.معلم درکی نداده ک دست خود بچه نیست رفتارش.من فقط نگران عوارض داروام نتونه غذا بخوره ک هز بین میره.و ۸ ساعت طول میکشه ازاد شه

ببخشید ریپلای می کنم ولی بعضی از بچه های بیش فعال رو حتی غیر انتفاعی ها هم نمی پذیرن. خودم تو مدرسه ...

اینها خیلی بده.بچه زرنگ ولی با رفتار اشتباه.و من بدتر از همه.استرسی و از کنترل خارجم متاسفانه تنبیهم میشه من خیلی بهش گیرم

اینها خیلی بده.بچه زرنگ ولی با رفتار اشتباه.و من بدتر از همه.استرسی و از کنترل خارجم متاسفانه تنبیهم ...

به نظرم یه مدت دارو رو بدین و بذارین بچه در آرامش باشه. نگران اشتها و این مسائل هم نباشین. اون پسر بچه ای که میگم فقط یک سال داروش قطع شده بود به علت مسافرت خارج از کشور. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
به نظرم یه مدت دارو رو بدین و بذارین بچه در آرامش باشه. نگران اشتها و این مسائل هم نباشین. اون پسر ب ...

اره از فردا شروع میکنم انشاالله فعلا امتحانی یماه باید بخوره...ولی خوب معلم اصلا اطلاعاتی نمیده

پسرم ۴ سال ونیمش هست از اوائل دی ماه ۱۴۰۰ بهش داروی متیل فیندات و ریسپریدون دادن.تا الان بهش دادم ولی خیلی نگران عوارضش هستم.پسرم شیطنت زیاد داشت از خیلی چیزا می‌ترسید.حرف هم نمیزنه.ولی الان صداسازیش خوبه رفتاراش بهتر شده.ولی بازم نگرانم.کسی تجربه ای داشته؟

بسیار هم زرنگه و درسی مشکلی نداره.فقط تمرکز و اینکه دوستاشو اذیت میکنه و وول میخوره

سلام پسر من الان چن ماهه تازه استمیدیت میخوره خیلی زود جوش و عصبی شده و تا وقتی دارو اثرش تو بدنش هست بسیار بی اشتها تیک هم گرفتع و مدام پلک میزنه منم یک قرص رو نصف کردم الان دو روزه و بهتر شده

سلام پسر من الان چن ماهه تازه استمیدیت میخوره خیلی زود جوش و عصبی شده و تا وقتی دارو اثرش تو بدنش هس ...

دقیقا اخلاقشون عوض میشه پسر من ک بشدددت گریه میکرد و اعصاب همرو خورد کرده بود