2777
2789
عنوان

قرصو کپسول چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
خوشبحالت من دو سه لقمه میخورم سیر میشم از شیرینجات هم بدم میاد

واااای نگو که عاشق شیرینیم من همه چی دوس دارم کلا جاروبرقی خونمون بودم من😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت عزیزم دست راستت توی فرق سرم الهی

نههه خدانکنه الان چندسال درگیر رژیمم خبرم کمم نمکنم زودی تموم شه دست راست تو توکمره من بخوره 😁😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
واااای نگو که عاشق شیرینیم من همه چی دوس دارم کلا جاروبرقی خونمون بودم من😁😁😁

یدونه میخورم تو دومیش میخوام بالا بیارم خیلی لاغرم خستم

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

سلام من از هر جا قرص چاقی میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را به من معرفی کرد از قرص گرفتم خدایی جواب داد شرکت معروفی هست محصولاتشوا اصل و زیر نظر من ازش قرص کربو را گرفتم تو یک ماه 10 کیلو وزن گرفتم دوست قرص فورس فکتور گرفته اونم راضی نمایندگی قرصهای چاقی لاغری دارند .این ادرس سایتشون است 

https://www.behindaruuu.com

برید داخل سایت شون محصولات متنوع دارند ببینید .  به فارسی هم سرچ کنید بهین دارو میاد بالا

این شمارشون  09120304263   --  09197142162

سلام من از هر جا قرص چاقی میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را ...

من مشتری شرکت فراز طب هستم عزیزم.. از شرکت شم راضی ام.. ممنونم