2777
2789

هیچکدوم تا بحال نرفتم. اما اگه بخوام انتخاب کنم قشم میرم

آخه تعریف میکنن کیش هرجا میری باید پول بدی و هم اینکه عکس ازت میگیرن

خسیس نیستم اتفاقا خیلی اهل سفرم هستم اما بدم میاد برای هرچی الکی پول بدممن از عکس گرفتن و تو پاچه کردن بدم میاد خودم موبایل دارم، دوربین دارم نیازم شد عکس میگیرم

برای همین چون میدونم عصبانی میشم نمیرم  

قشم اما زیاد تعریفش شنیدم و دوست دارم حتما سفری داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشووووو بهتر 

نه بعدش یه چیز بدی میگن من نگفتمش دیگه 🤐

نمیدونم چرا اینطوری میگن 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

من هر دوشون رفتم... عالین برا گشت و گذار ... کیش خیلی باکلاستر و شیک تر از قشم... ولی قشم کلی مرکز خرید که البته از نظرم شوهرم خیلی بیکلاس و سطح پایین بودن... اون با پاساژای حسابی تهران مقایسه میکرد ولی من دوست داشتم... قشم رفتیم قایق سواری بغل دلفینا وای عالی بود عالی جزیره هنگام عالی بود سواحل ناز جنگلای حرا همشون عالی بودن... کیش هم همش رستورانای باکلاس و پاساژای حسابی رفتیم و تو ساحل هم غواصی داره و جت اسکی و پرواز بر فراز خلیج فارس که خیلی عالیه... یه کشتیایی هست که از کفش دریا پیداست و ...... 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
پ چی بود

لعنت به هردوتاشون 🤐

من نمیگما یه مثله از قدیم میگن 

نمیدونم چرا میگن

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
چه خوب توضیح دادی عزیزم مرسی  میشه بگی حدودا هزینه دو نفر چقدر میشه ؟

ببین بستگی داره چقدر خرج کنی... مثلا تو کیش غواصی ما واسه هفته دیگه گرفتیم نفری ۱۲۰ تومنه... ماشین برای اینکه ۲۴ ساعت دستت باشه از حدود ۱۰۰ تومن شروع میشه به بالا... ماشینای حسابی روزی ۷۰۰ تومنن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چه خوب توضیح دادی عزیزم مرسی  میشه بگی حدودا هزینه دو نفر چقدر میشه ؟

ولی قشم اینجور تفریحات خاص زیاد نداره ... میتونی بیشتر پولتو بری خرید...راستش دقیق نمیتونم بگم ما هم دو نفریم با دخترم سه نفر... تقریبا ۴ تومن گذاشتیم کنار... ولی با کمتر از اینا هم میشه گذروند... مثلا اگه صبحانه مفصل بخوری میتونی وعده شام و نهارتو یکی کنی... یا یه سوپرایی تو کیش هست انواع غذای اماده را داره از اونا بخری هزینه رستورانات کمتر میشه دیگه

ولی قشم اینجور تفریحات خاص زیاد نداره ... میتونی بیشتر پولتو بری خرید...راستش دقیق نمیتونم بگم ما هم ...

۴ تومن خوبه از غذا و رستوران نمیخوایم بزنیم خرید هم زیاد حوصله‌شو ندارم الان

ولی کیش رو انتخاب کردم ممنون از راهنماییت