2777
2789

بچه ها کسی میدونه چیکار کنم؟🤔

من ن نماز میخونم

ن قران .ن روزه ن حجاب دارم.  با نامحرم هم حرف میزنم . دروغ هم میگم . غیبتم میکنم 

کلا حس میکنم کافرم فقط اسمش رومه ک مسلمانم 

خیلی راجب دینم فکر میکنم😥دینی ک خودم انتخابش نکردم!

خواهشا اگه راه حلی چیزی دارید بگید ..

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

دین خودتو پیش بگیر

با خدای خودت رفیق باش

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که کلا به فکر افتادی نشون میده حتما انسان خوبی هستی، ایشالا بتونی راه درست رو پیدا کنی

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

البته این چیزایی ک گفتمو خیلیا در طول روز انجام میدیما 

ولی توی دین من اینا گناهه و همه بهش بی توجه هسن 

انگار خودمو مسخره کردم 😢

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

عزیزم تنها راه نزدیک شدن به خدا مخالفت با هوای نفس است هرچه هوای نفس گفت برعکس ان عمل کن .

هوای نفس میگه نمازنخوان پس نماز بخوان

هوای نفس میگه حجاب نداشته باش برعکس ان عمل کن وبا حجاب شو 

هوای نفس میگه دروغ بگو برعکس ان عمل کن همیشه صداقت داشته باش.

و....

کارایی که بهت احساس بد بودن میده رو کم کم ترک کن. به همین سادگی! حالا اسمش اسلام باشه یا مسیحیت یا بی دینی... مهم اینه که آدم خوبی باشی خودت حس خوبی به شخصیت خودت داشته باشی. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

منم فکر میکنم اول کاری از نماز شروع کن، اگه تمرکز و توجه هم نداری بازم نمازت رو ترک نکن، ایشالا خدا همونم قبول میکنه 

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

خوب دروغ نگو حالا حجاب سفت وسخت هم نگیریهو یکم رعایت کن بعدم چندسالته؟غیبت ک همه میکنیم خیلی سخته ترک کردنش.نمازم منم کاهلم ولی شروع کن میتونی نگوکافرم باخدا دلی ارتباط بگیرزیادموفق باشی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

سعی کن از یه گناهی که برات راحته ترک کردنش توبه کنی و بین خودت و خدا معامله کنی که من این گناه رو به خاطر رضای شما ترک کردم و در عوض هر روز مهرتون رو توی دلم بیشتر و بیشتر کنید همین😊

خواهریا دعا کنید صحیح و سالم دخترم رو بغل بگیرم🥰