۴۴۴۴۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 471 عنوان خنده 134 بازدید | 14 پست خاطرات طنز دوران دانشجویی بگید 1398/10/08 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیحا97 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 9498 یه روز صبح با مانتو جلو باز رفتم حراست منو گرفت گفت خانوم جلوشو ببند گفتم عجله ای اومدم یادم رفت گفت اره از خط چش قرینه و قشنگی که کشیدی معلومه 😒😒😒😂😂😂 کصافط خیلی دقیق بود الان شوهر آینده م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم
gole_nargesssss عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 892 یه روز صبح با مانتو جلو باز رفتم حراست منو گرفت گفت خانوم جلوشو ببند گفتم عجله ای اومدم یادم ... وای امضاتو😁 واسه شادی روح بابای گلم ی صلوات لطفن😭
sogol_ninja عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6166 یه روز صبح با مانتو جلو باز رفتم حراست منو گرفت گفت خانوم جلوشو ببند گفتم عجله ای اومدم یادم ... امضاتخیلی باحاله سلام
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7344 مایه روزصبح بادوست صمیمیم داشتیم میرفتیم دانشگاه یکم جایی پرت وخلوتیه دانشگاهمون صبح زودم بودچله زمستون سگ پرنمیزداقامن دیدم اون طرف یه یگ نگاه مامیکنه گفتم ولش بادوستم مشغول حرف زدن شدن یهودیدم یه صدایی میادبرگشتم دیدم سگه یه میلیمتریه منه منم ک فوبیای سگ دهرم جیغ کشیدم بلنددوستم بدبخت ازجیغ من ترسیدحالاهی مارفتیم سگه اومدهی تندرفتیم سگه اومدسگه یه پاش میلنگیدشانس اوردیم نتونست تندبیاداقامگ ول میکزدبخداکم مونده بودبشینم وسط خیابون گریه کنم اقامامثل بچه هادست هموگرفتیم دبدوووووووووو همچین میدویدیم سگه هم دنبالمون یهودیدم چنتاپسرجلودانشگاه دارن مارونگاه میکنن عش کردن ازخنده بیشعوراخودمم نمیدونستم گریه کنم بخندم سگه تادردانشگاه دنبالمون کرد خلاصه نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
۴۴۴۴۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 471 سعی کن قبول بشی هیچی مثل دوران دانشجویی نیست خیلی خوبه باش حتما مرسییبببی کلی بوس😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
۴۴۴۴۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 471 مایه روزصبح بادوست صمیمیم داشتیم میرفتیم دانشگاه یکم جایی پرت وخلوتیه دانشگاهمون صبح زودم بودچله زمس ... وای جای بعدش این بود ک پسرا دیدنتون 😂😂😂
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7344 وای جای بعدش این بود ک پسرا دیدنتون 😂😂😂 اره دقیقا نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻