2777
2789

مولتی چی ب بچه هاتون میدید؟

ویتامین دی هم میدید ب بچه هاتون؟

و در آخر ی شربت اشتها آور هم معرفی کنید ممنون میشم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هیچی نمیدم 😞خواستم بدونم بقیه چی میدن انگاری بقیه هم چیزی نمیدن ک نیومدن بگن

آخه دیگه دوسالش شده باید ویتامینارو از غذا هابگیره

فقط ویتامین دی رو من فکر میکنم باید بدیم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

آخه دیگه دوسالش شده باید ویتامینارو از غذا هابگیره فقط ویتامین دی رو من فکر میکنم باید بدیم

همون دیگه.واقعیت دختر من الان دوباره 1 هفته ای میشه جالب غذا و میان وعده هاشو نمیخوره بخاطر همین منو بفکر مولتی اینا انداخت.

حالا ویتامین دی رو چ مدلی شو باید داد؟

همون دیگه.واقعیت دختر من الان دوباره 1 هفته ای میشه جالب غذا و میان وعده هاشو نمیخوره بخاطر همین منو ...

همون دیگه.منم نمیدونم چی بدم

یا باید آفتاب ببینه روزی یه ربع 

یا باید یه ویتامین داد ولی نمیدونم اسمش چیه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

همون دیگه.منم نمیدونم چی بدم یا باید آفتاب ببینه روزی یه ربع  یا باید یه ویتامین داد ولی نمید ...

من از یکی شنیدم میگفت ب بچم هفته ای سه روز قرص ویتامین دی با دوز 1000 رو میدم.

باید از دکترشون بپرسیم.

من بیشتر میخواستم بدونم مامانایی ک تجربه دارن بگن چ مولتی ویتامینی خوبه و همچنین اشتهاآور