2777
2789
عنوان

بارداری

95 بازدید | 16 پست

۲۲روزه پری نشدم اون هفته تست انجام دادم کم رنگ خط افتاد بعد از بیست دقیقه 

سه روز بعدش بازم انجام دادم خط دوم خییییلی کم رنگ تر شد

امشب هم زدم منفی بود😑

کسی اینطوری بوده و باردار باشه؟؟؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز موعدمه ولی میترسم بی بی بزارم منفی بشه دوباره

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اگه 22 روزه پریود نشدی برو سونو. شاید تنبلی تخمدان داری

اخه اون دوره سونو انجام دادم دکتر رفتم مشکلی نداشتم همین خیلی عذاب اوره

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
انشاالله هیچوقت با بی بی منفی رو ب رو نشی😔

ایشالا عزیزم ممنون😢 خیلی وقته منتظرم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ایجانم انشاالله ک انتظارت تموم بشه منم منتظرم واس منم دعا کن😔

اگ قابل باشم چشم ایشالا ک اینماه جفتمون بیایم زودی تاپیکش رو بزنیم🥳