2777
2789

آموزش پخت ته دیگ تخم مرغی لذیذ!+

مواد لازم :

برنج آبکش شده و دم نشده ۳ یا ۴ کفگیر

تخم مرغ

دو عدد

ماست ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بعد از اینکه برنج رو آبکشی کردیم و خواستیم ته دیگ بزاریم در قابلمه مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری آب میریزیم و میزاریم داغ بشه .

بعد مواد بالا غیر از برنج رو با هم خوب مخلوط کرده و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و وقتی روغن در قابلمه داغ شده بود در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و ۱ دقیقه میزاریم با حرارت کم ته دیگ جابیفته بعد برنجهامون رو میریزیم و طبق معمول برنج که دم میکنیم بقیه مراحل رو انجام میدیم .

نکته :

اگر میخواین ته دیگ برشته تری داشته باشین برنجی که با موادتون مخلوط میکنین کمتر بریزین و برعکسش اگر میخواین کلفتر و حالت ته چین بشه برنج و تخم مرغ بیشتر میریزین همینطور ماستش رو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ زعفرون جاش بریز کنجدم بریز با روغن نون رو بزار عالی میشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری