2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

1262 بازدید | 12 پست

سلام به همه ی مامانا 

دخترم یکسالشه توی 6 ماهگی درست وزن نمیگرفت فهمیدیم به پروتئین گاوی حساسیت داره رژیم گرفتیم هم من هم دخترم توی غذای کمکیش نباید از محصولات گاوی استفاده کنیم ولی خب الانم سعی خودمو میکنم ولی بازم وزنش کمه چیکار کنم تپل بشه کلافه شدم از بس رفتیم روی ترازو😳😳😳😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی سخته ک چجوری کنترل میکنی

آره سخته ولی خب الان 6 ماهه که رعایت میکنم مجبورم چون دکتر گفت اگه نمیتونی رژیم بگیری دیگه شیر نده گفتم نه میتونم دوست دارم شیر بدم تا دوسال

تپل بشه که چی بشه؟ 😐 بچه ی تپل خوشبخت تر میشه؟یا باهاوش تره؟

نه منظورم این نیست که تپل بشه و چاق .

منظورم اینه که وزنش رو نمودار طبیعی بشه تو یکسالگی باید 9 کیلو میشد ولی 7/5 کیلو هست الان

نه منظورم این نیست که تپل بشه و چاق . منظورم اینه که وزنش رو نمودار طبیعی بشه تو یکسالگی باید 9 کیل ...

عزیزم دختر من بدنیا ک اومد ۴کیلو بود کم کمش تا یسالگی باید ۱۰-۱۲کیلو میشد ولی ۸ونیم بود 

بجاش انقد زرنگو باهوشه اصلا برا این جیزا اذیت نمیکنم خودمو 

بجاش بیشتر بازی میکنم باهاش

بیشتر حرف میزنمو شعر میخونم

شما پسرتون چند وقتشه ؟ تا کی باید رژیم باشید؟

۷ماه و نیمشه.تا دو سالگی هر دو باید رژیم باشیم بعد تا ۳ سالگی خودش باید رژیم باشه.اگه ۳ سالش شد و آلرژی برطرف نشد باید ببریمش حساسیت زدایی که خدای نکرده آلرژی تنفسی نشه

۷ماه و نیمشه.تا دو سالگی هر دو باید رژیم باشیم بعد تا ۳ سالگی خودش باید رژیم باشه.اگه ۳ سالش شد و آل ...

به من دکترش گفته تا 1 سالگی خوب میشه ولی باید زیر نظر دکتر گوارش نوزادان براش لبنیات شروع کنیم.هنوز نرفتم