2777
2789
عنوان

دلم میگه آشتی کنم عقلم میگه نه

193 بازدید | 12 پست

دو ماهه با شوهرم قهریم ، حق هم با منه ، حالا از این حرفا گذشته که سر چی و کی قهر کردیم ، تا الان خیلی کفری بودم از دستش ، ولی الان آروم شدم دلم براش تنگ شده ، به نظرتون بهش اس بدم برای آشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😓😓😓😓

چقــدر طولانـی ¡¡¡¡ 

تا الان عاقلانـ ه جلو رفتی ، حالا یه بار با دلت برو جلو

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

دومااااه ، زودتر از اینا باید اشتی میکردین 

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  

یک نگاهی تاپیکات انداختم 

اینجور که معلومه شوهرت خیلی لجبازه دوماه هم این قهر و‌طولش داده

بنظرم باهاش صحبت کن که بیاین حرف بزنین نه مثه بچه ها قهر کنین بگو‌مشکلات باید حل بشه اینجوری که نمیشه زندگی کرد 

شماهم دوسه روزی غذا درست نکردی ولی بعد که پیش قدم شدی خودش نخواست اشتی کنه 

بهش بگو من بعنوان همسرت خواسته ای دارم ولی این زندگی به این‌شکل هم نمیپسندم قهر هم برای بچه هاست ما ادم بزرگیم این کارا درست نیست

بهتره اگر همدیگه رو‌دوست داریم ژندگیمونو دوست داریم زندگی کنیم و‌سعی کنیم مشکلات و‌حل کنیم نه که قهر‌کنیم

اگر گفت رفتی دوماه بعد اومدی مثه دفعع ه قبل که دیش قدم شدی و‌گفته میزنمت اینا 

بگو من خواسته امو گفتم شما قهر کردی به خانواده ها کشوندی دیدی که خانواده من حتی دخالت نکردن و منو نبردن چون نخواستن هیزم تو اتیش بشن و این زندگی و‌بهم بزنن 

اروم باهاش صحیت کن و بگو این روند درست نیست تکلیف باید مشخص بشه 

بگو باید این زندگی اصلاح بشه نیاز به یک‌طرف بی طرف داریم اونم غریبه نه خودی به یک مشاور مراجعه کنین

یک‌فردس که عاقل و‌بالغ باشه و‌هردو قبولش داشته باشیم خودس هم نباشه

اگرم گفت بعد دوماه و‌فلان تازه اومدی بگو من خیلی پیش قدم شدم شما کوتاه نمیای الانم با پیش قدم شدنم نشون دادم خیلی بزرگوارم و زندگیمو دوست دارم توهم اگر ژندگیتو دوست داری با قدم من یک قدم بردار