2821
2789
عنوان

تست مشکوک بارذاری

153 بازدید | 12 پست

خانما من امروز روز۲۷پری هسنم دیروزو امروزبیبی هاله اندتخت صب رفتم از دادم گف مشکوکه،بعدشم بیبی زدم هاله داشت،اونماه دوازدهم پری شدم اما دوسه روز زودتر میشم هرماه،فردا متلا دگ باید بشم.

دیروز ی ترشح کمرنگ قهوه ای داشتم دوبار خیلی کمرنگ،بنظرتون ازمایشم متبت میشه؟تا اخر هفته صبرمیکنم شنبه میرم از میدم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام لطفا ب منم کمک کنید من هرما پریم ۷روزه است و سیکلم منظم ولی ماه پیش ۳روز بودو سه روزم زودتر اومد،، از ماه پبش تا الان حاالت تهوع و سرگیجه دلدردوکمر درد دارم سینه هامم متورم شدن اصلا حس خوبی نیست بیبی زدم دوبار منفی شد میشه بگید من چمه😢😢 داخل دهنمم  تلخه

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
سلام لطفا ب منم کمک کنید من هرما پریم ۷روزه است و سیکلم منظم ولی ماه پیش ۳روز بودو سه روزم زودتر اوم ...

تلقینه چیز خاصی نیست.اخه بارداری به این سرعت علائم تهوع و ایناهارو نشون نمیده.دو سه ماهگی به بعد علائم شروع میشه.واسه ماه اول نهایتش سینه درد یا دل درده

مبارکه گلم

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
تلقینه چیز خاصی نیست.اخه بارداری به این سرعت علائم تهوع و ایناهارو نشون نمیده.دو سه ماهگی به بعد علا ...

فقط میترسم مریض شده باشم معدمم ترش میکنه😢

شاید.ولی باردار فکر نکنم.شایدم تغیرات هورمونیه هورمونات بهم ریخته پیگیر باش

مرسی گلم حتما پیگیرمیشم😚