2777
2789
عنوان

کسانیکه بهمون بد کردن و جواب پس دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 22 پست

خواهرشوهرم هم به دلایل خیلی پیش پا افتاده از شوهرش جدا شد یواشکی تمام پولاشو که مال مادرشوهرش بود تو حساب شوهرش بالا کشید... مادرشوهرش پیش خودم گفت زیبا الهی پول بدوهه تو هم دنبالش بدویی تو میدونی اون پول مال منه  الان بعد از 14 سال همینه هر چی کار میکنه به این در و اون در میزنه به عیچ جا نمیرسه مستاجر و بی پول تازه شوهر جدیدش هم همینطوره هر جی تلاش میکنن به جایی نمیرسن همه اش به در بسته میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه تاحالا هرکی بهم بدی کرده داره راست راست راه میره.. البته مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد بعدا فهمیدم د ...

البته میدونی که خدا وقتی یه بنده ای رو کخواد هدایت کنه به حال خودش میذاره تا هرجه خواست بکنه و اتفاقا نعمتش میده که دیگه اون دنیا نخواد تو آسایش باشه و این یعنی خود بدبختی.ولی خب میدونم که با وجود اینکه اینو میدونیم بازم وقتی میبینیم بدا خوشن بهم میریزیم

دوستان در كل نفرين و بد خواستن براي ديگران خوب نيست... همه رو ببخشيد، حلالشون كنيد. من از خودي و فر ...

حرفتو قبول دارم که نفرین نکنیم ولی گاهی دائم بدی میکنن و دائم تو سختی هستی که اینجا واقعا نمیشه دائم صربه بخوری و نگی خدا به خودت واگذار کردم.الهی خدا در برابر سختی هایی که برامون درست میکنن تن سالم بده که ادم دلش نگیره بگه از غصه کاراشون من مریض شدم و دل خودش شکسته بشه