2777
2789

کلاس رفتن نمی خواد این دیگه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش الکیه، زبان یاد نمیگیری که لغت یاد میده. از همه مهمتر گرامر هستش.  لغت هم هر روشی که ...

خیلی ادعاش زیاده و خیلی تبلیغ میکنه

گفتم شاید کسی شرکت کرده باشه ببینم تا چ درسته!😉

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
خیلی ادعاش زیاده و خیلی تبلیغ میکنه گفتم شاید کسی شرکت کرده باشه ببینم تا چ درسته!😉

من خودم کلیپ های آموزشی ابراهیم درویش رو خریدم خیلی برام خوب بوده،کلاس هم رفتم ولی کلیمای اون بهتر بود