2777
2789

سلام 

پسرم رفلاکس داره گاهی جهشی بالا میاره گاهی هم میپره تو گلوش و کلا شیر دوباره برمیگرده تو معدش. 

چند روز دیگه چهار ماهش تموم میشه اما همچنان هر دو ساعت و گاهی زودتر شیر میخوره. 

دکترش میگه چون وزن گیریش خوبه نیازی به دارو نیست. اما بچم گوشت تنش آب میشه تا شیر بخوره ده بار بالا میاره. ( کسانی که مشکل منو دارن حتما درک میکنن که آدم چه قدر حرص میخوره) 

بچه با خیال راحت نمی تونه شیر بخوره. 

میخوام بهش نکسیوم بدم. میشه بگید چجوری باید بدم؟ بدون نسخه میدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم وحشتناک بود رفلاکسش هر دفعه که شیر میخورد بالا میاورد تا ۹ ماهگی بعدش خوب شد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یعنی دارو رو هیچ کس اثر نداره؟ 

اطلاعی ندارم عزیزم

اگه وزن گیریش خوبه حساس نباش ، سعی کن دفعات شیر دهیت بیشتر باشه اما مقدار کم

از ماه دیگه کمکیو اضافه کنی رفلاکسش کمتر میشه

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
وای تا 9 ماه من اناظار دارم پسرم 4 ماهگی خوب شه

حالا بعصی ها هم زوتر خوب میشن من اطرافم دیدم بچه تا ۵ ماهگی یا ۶ ماهگی خوب شدن .دختر من رفلاکسش شدید بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
پسر من بعد هر بار خوردن بالا میاره.دختر شما جهش هم داشت؟

آره خیلی جهش داشت .طفلک وقتی بالا میاورد ی جوری بود میرفت تو چشماش .اوایل خیلی دکتر بردم تاثیر نداشت خودش کمکم خوب شد.تا ۷ ماهگی شب و روز خواب نداشت.خیلی از بچه ها دارن .حساس نباش انشاله زود خوب میشه

دختر منم وحشتناک بود رفلاکسش هر دفعه که شیر میخورد بالا میاورد تا ۹ ماهگی بعدش خوب شد

خب يعنی ميگی بشینم تماشا کنم هیچ کاری نکنم؟ 

آخه رفلاکس ظاهرا ممکنه خوب بشه اما معده ی این بچه ها اگه درمان نشه تو بزرگشون ضعیف میشه. به ریه هم شنیدم آسیب میزنه. 

اطلاعی ندارم عزیزم اگه وزن گیریش خوبه حساس نباش ، سعی کن دفعات شیر دهیت بیشتر باشه اما مقدار کم از ...

هردو ساعت شیر میدم حتی شبا. یعنی میخواد که میدم دکتر گفته همینم زوده. 

حساس نیستم اما وقتی بعد از هر بار شیر خوردن ده بار بالا میاره عصبی میشم.