الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
جا من باشی چی کل زندگیتو ایندت و همه چیت لنگه ۱۰ میلیون باشه 😔 بعد ندونی چکار کنیکجور بشه تا حدی ...
الهی عزیزم درک میکنم همه یه سری دغدغه ها دارن هنر انسانها به فراموش کردنه به ارامش داشتنه امیدوارم که همه چیز درست بشه و شب راحت بخوابی کاش ادما انقدر زندگی رو برای هم سخت نمیکردن تقصیر خودمونه همه چی بدی دنیا ماله خودمونه دنیا زیباس ما بدش کردیم
خدانکنه ۸ ساله ندارمش خیییلیییی سخته نبود عروسی من ته تغاریش رو ببینه 😥😭😭😭😭😭😭😭
غصه نخور منم با تو همدردم. انقدر دوست داشتم بابام بچمو بغل کنه مثل همه باباها. انقدر بابام ناز نوه هامونو میکشید. ساعت دو میرفت براشون کل شهر رو میگشت ی بستنی بخره. دلم برا دوران دانشجویی تنک شده دلم برا خودم تنگ شده جقدر من داغونم بچه ها.... گریم گرفتش
الهی عزیزم درک میکنم همه یه سری دغدغه ها دارن هنر انسانها به فراموش کردنه به ارامش داشتنه امیدوارم ک ...
اره ولی شانس نداشتم دست ب هرکاری زدم ورشکست شدم الان یکماه وقت دارم برای تسویه حساب باردارم هستم خیلی حال دلم بده همش استرس دارم شوهرمم میبینم بدبختی میکشه و ۷ صبح میره ۱ شب میاد مجبورم تو خودمبریزم فقط ک نکنه ناراحت بشه و از ناراحتی سکته نکنه هرچی باشه مرد😔 دعا کنین واسم مشکلم حل بشه
عزیزم منم خیلی نبود بابام اذیتم میکنه مخصوصا اینکه شوهرمو و برداشوهرم هر کدوم ی حرفی زدن که خیلی دل ...
چقدر بی شعور البته ببخشید😞
زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
عزیزم منم خیلی نبود بابام اذیتم میکنه مخصوصا اینکه شوهرمو و برداشوهرم هر کدوم ی حرفی زدن که خیلی دل ...
عزیزم منم مادرشوهرم بعد کلی خدمت هایی ک بابام بش وهرم کرد گفت بابات فلانه بعدشم نشسته اینور اونور میگه توی دعوا بود من چیزی نگفتی این دروغ میگه. این منظوش منم ب پدر مرده من توهین میکنه زنیکه.