2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم اینکه من تا همیشه ضعیف باشم و چیزی نگم عادیه واقعا؟ چقد سواری بدم؟ 

نه عادی نیست

سیاست داشته باش وخودتو مظلوم ویا ضعیف نشون نده که آتو ندی دستش..

خانواده شوهر از عروس ضعیف و مطلوم سوئ استفاده میکنن و سواری میگیرن.

میگفتی من واسه بابا جونم فرستادم نه توووو کوفت بخوره خودشم میدونه لیاقت نداره بخاطر ای عفریته زند ...

وقتیم نمیرم شوهرم برای رفتن خونه بابام بهونه میاره بدبختی یکی دوتا نیس که, مرتیکه الاغ

چیکارش کنم؟ شما بگین, خودشم عاشقم شده ازدواج کردیم, یه هفته تو پارک خوابیده مامانش راضی شده بیاد خوا ...

نمیدونم...یا باید یه جوری با سیاست به شوهرت بفهمونی کارای مادرش چقدر ناراحتت میکنه، یا باید زیرکانه شما هم مثل مادرش رفتار کنی تا بشینه سرجاش

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
نه عادی نیست سیاست داشته باش وخودتو مظلوم ویا ضعیف نشون نده که آتو ندی دستش.. خانواده شوهر از عروس ...

به وقتش جواب همه کاراشو میدادم, بعد به دنیا اومدن پسرم نمیدونم چرا اینطوری شدم

این چه تحلیلیه از شوهر؟؟ چه گناهی کرده که فقط پول بیاره والسلام

لطفا نیاین خودتون رو معصوم جلوه بدین

وقتی شوهری که انقدر نفهمه بخاطر مادرش کور شده احساسات جلو چشمش رو گرفته اونم بی منطق و حاظره یه زن رو مثل کلفت یا نوکر توزندگیش ببینه پس زنم باید مثل یه کلفت به اون شوهر نگاه کنه

انگار خودتون کم از دست شوهر نکشیدین

نمیدونم...یا باید یه جوری با سیاست به شوهرت بفهمونی کارای مادرش چقدر ناراحتت میکنه، یا باید زیرکانه ...

شوهرم اخرش برگشت گفت مشکل از توئه که برای هرچیزی ناراحت میشی, اینا هرچیزیه واقعا؟ اینم پسر اون مادره دیگه

به وقتش جواب همه کاراشو میدادم, بعد به دنیا اومدن پسرم نمیدونم چرا اینطوری شدم

خواهرم به شوهرت و مادر شوهرت فقط بی محلی کن یه مدت

به خودت برس از لحاظ ظاهری و برو بگرد با کوچولوت خوش بگذرون

بهت قول میدم واسم دعای خیر میکنی

مطمین باش جواب میده

شوهرم اخرش برگشت گفت مشکل از توئه که برای هرچیزی ناراحت میشی, اینا هرچیزیه واقعا؟ اینم پسر اون مادره ...

نه مردا ساده ان این چیزا رو متوجه نمیشن، شما یه مدت اصلااا گله نکن اون کارایی که گفتم و انجام بده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.