2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

877 بازدید | 116 پست

شوهرم تحت هر شرایطی پشت مادرشه,مادرش کم مونده بود باعث شه جدا شیم,بچمو یه هفته نگه داشت در حالیکه در حالت عادی یه ساعتم نگهش نمیداره,اون یه هفته رو که من قهر کرده بودم نگهش داشت که من از بچم جدا بمونم فقط,یه بار مربا پخته بودم داده بودم بهشون,دیدم اورده گذاشته پشت در مون,شوهرم دید چقد ناراحت شدم,زنگ زدبه مامانش,زنه برگشت پررو پررو گفت منظوری نداشتم اون مربارو دوس نداریم به خاطر همین اوردم,اینارو میگم که بدونین طرف چطور ادمیه,شوهرم تحت هر شرایطی میگه باید تو کوتاه بیای,کوتاه نیامم دعوا به راهه,اونم هرروز پر رو تر از دیروز,برا یلدا ما رسم داریم مادرشوهر کادو میاره هرسال,برای پسرم و شوهرم خ,یده بود,خودشم برا هرکدوم چنتا چنتا,برای من دریغ از یکی,نمیدونم چیکارشون کنم واقعا,از شوهرمم متنفر شدم سر این قضیه,که یبار حواب مامانشو نمیده 

اینکه منو ادم حساب نکرده و چیزی برام نخریده برای من توهینه, ولی اگع مثلا من برم مسافرت فقط برای اون سوغاتی نیارم محاله شوهرم راضی شه, درحالیکه الان میگه خجالت میکشم به مامانم بگم برای زنم چرا کادو نگرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالش شو تا بیخیالت شه.بزارش تو حاشیه زندگیت اگه کاری میکنه حساس شی حساسیت نشون نده اصلااا ی مدت بدشو پیش شوهرت نگو.انقد گفتی شوهرتو حساس کردی.انقد کم گله کن ک وقتی گله میکنی حرفت خریدار داشته باشه.بخدا بی محلی برنده ترین تیغع

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

خدا بهت صبر بده. من که داغون شدم پاک

اینایی که دیگرانو ناراحت میکنن بعد میگن هیچی تو دلم نیست, واقعا راست میگن! نه مهربونی و احساسی تو دلشونه و نه وجدانی تو وجودشون.وگرنه رنجوندن دیگران اونقدرام کار آسونی نیست🙂

همشون عادتشونه عوضیا

اصلا به مادر شوهرت رو نده

خیلی بب محلش کن

شوهرتم خیلی کم تحویل بگیر

خودتو بچت عشق کنید زندگی کنید

احساس کن شوهرت یه نوکره که فقط واسه شما پول در میاره

اصلا مجبور نیستی چیزی درست میکنی بفرستی واسش

سم بریز تو مربا بخوره بمیره

همشون عادتشونه عوضیا اصلا به مادر شوهرت رو نده خیلی بب محلش کن شوهرتم خیلی کم تحویل بگیر خودتو ب ...

😂😂😂😂😂

اینایی که دیگرانو ناراحت میکنن بعد میگن هیچی تو دلم نیست, واقعا راست میگن! نه مهربونی و احساسی تو دلشونه و نه وجدانی تو وجودشون.وگرنه رنجوندن دیگران اونقدرام کار آسونی نیست🙂
همشون عادتشونه عوضیا اصلا به مادر شوهرت رو نده خیلی بب محلش کن شوهرتم خیلی کم تحویل بگیر خودتو ب ...

پدرشوهرم خواسته بود مربای کوفتیو, زنیکه از خسودیش اونکارو کرد, حالا مگه من جرات دارم اون یه چیزی بفرسته برگردونم؟ شوهرم چشامو درمیاره

🤣🤣🤣🤣

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم