2777
2789
عنوان

چقدر به ني ني سايت اطمينان داريد؟

157 بازدید | 22 پست

من دقت كردم تاپيكي كه پربازديد ميشه بعدش مثلش زياد ميبينم احساس ميكنم ني ني سايتم شده مثل اينستاگرام جذب فالور و نظر ميكنه البته مخاطبة شخص خاصي نيست ولي الان خيلي راجع به مرگ نوزادوكودك ميگن چون اكثرا هم يا مامانن يا منتظر بچه يا باردار خيلي جذب اين موضوع ميشن حالا از ترس استرس و يا هرچيز ديگه اي نظره شما چيه؟

پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد باور نمیکنم چیزایی ک جنجالیه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

هیچی ! انقدر رنگ و وارنگی و دورویی که دروغ اینجا دیدم که حد نداره . فقط نباید هر داستانی رو باور کرد و زیادی بهش دل بست . کاربرهای خیلی خوب و باشخصیت و مهربون و راستگو اصلا کم نداره ولی ادمهای مریض که قصه سرهم میکنند و خودشون نیستن هم کم نیست. خواننده باید عاقل تر باشه

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

موافقم... 

اما اشتباه میکنن 

اینجا اینستا نیس مثلا ک بخوان شاخ شن 

شاخ شدن فایده ای نداره براشون 

با این کارا... 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

اصلا نمی تونم چیزی که می خونمو باور نکنم دست خودم نیست حتی اگه اصلا با عقل جور در نیاد بازم باور می کنم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️