من دقت كردم تاپيكي كه پربازديد ميشه بعدش مثلش زياد ميبينم احساس ميكنم ني ني سايتم شده مثل اينستاگرام جذب فالور و نظر ميكنه البته مخاطبة شخص خاصي نيست ولي الان خيلي راجع به مرگ نوزادوكودك ميگن چون اكثرا هم يا مامانن يا منتظر بچه يا باردار خيلي جذب اين موضوع ميشن حالا از ترس استرس و يا هرچيز ديگه اي نظره شما چيه؟
پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
چقدر خوشحال شدم كه اين همه هم نظر پيدا كردم بنظرم خيلي از اين تاپيكا دروغ بخصوص اونايي كه با احساسات بازي ميكنن مخصوصا اگر دقت كنيد وقتي به تاپيكاي قبليشونم نگاه ميكني مثل هم هستن يجورايي دلشون ترهم ميخواد با مدلاي مختلف الانم كه سواستفاده از بچه مد شده
پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما بنظر از دسته افراد ساده جامعه هستي بخصوص تو جامعه اي كه زندگي ميكنيم ساده بودن خوب نيست تقريبا الان همه يه نقاب روي صورت دارن بخصوص اينجا كه اصلا معلوم نيست كي به كيه
مثل شماهم زياده و كاملا طبيعيه ولي وقتي به عمقش نگاه كني با يكم دقت كردن و تاپيكاي قبليشون بنظرم مشخ ...
اره ولی با اینکه خیلی زود باورم و همه چیزو باور می کنم ولی هیچ چیز هم برام مهم نیست یعنی وقتی یه چیزیو می خونم اصلا خودمو درگیرش نمی کنم و ناراحت نمی شم کلا باور کردن و باور نکردنم فرق زیادی نداره😂😂🤣🤣🤣
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️