2777
2789

سلام دوستان من هفته ٢٣ باردارى هستم ...سركلاژ كردم و استراحت نسبى ام ... مجبورم همش دراز بكشم و يه كم كه سرپا ميمونم خيلي اذيت ميشم اصلا فكر نميكردم دوران باردارى به اين سختى داشته باشم كارهاى خودمم نميتونم بكنم از طرفى امشب وقتى خونمونو ديدم خيلي دلم گرفت ... خونه اى كه همه جاش برق ميزد الان پر لكه و خاك و آشغال ... حموم و دستشوييمون كثيفه شوهرمم هروقت عشقش بكشه فقط يه جارو برقى ميزنه همينو بس ... خيلي حالم بد شد امشب خدا هيچ زنى رو از پا نندازه 😔 نميدونم اصلا اين خونه با اين اوضاع به حالت قبل برميگرده يا نه ... منى كه اينقدر دختر فعالى بودم همش افتادم يه گوشه خونه تا روزا بگذره خيلى احساس افسردگى ميكنم 😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عب نداره ک 

فدای سر خودت و دخترت 

وقتی به دنیا اومد 

بعدش کم کم کاراتو میکنی 

یا یه خدمتکار میگیری 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بهم ریختگی فدا سر خودت و بچه ات، بعدها هم میشه تمیزش کرد، اگر داری هزینه کنی برا یکی دو روز کارگر بگیر 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

مهم بچته این چند هفته رم تحمل کن بعد زایمانت وقت زیاده واسه تمیز کردن 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
سرکلاژ چیه؟

دوختن دهانه رحم

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

منم استراحتم وقرارسرکلاژکنم من الان دوماه استراحتم وضعیت خونه منم زیادجالب نیس  خودمم که فقط واسه دکتررنگ بیرونومیبینم تازه خونمونم تاریکه شب وروز لامپ روشنه شوهرم همش غرمیزنه ولی اینبارباتمام وجودمیخام نگهش دارم هرکاریم ازدستم بربیادمیکنم

وا

بابا بیخیال حوصله داری

اینهمه ادم حسرت شرایطت تو رو دارن

لذت ببر از بارداریت بیخیال لکه و آشغال و کثیفی

وقت برای کوزت بودن همیشه هست ولی این روزای شگفت انگیزت دیگه تکرار نمیشه

با همه درد و سختیاش ازش لذت ببر 

🌷