سلام دوستان من هفته ٢٣ باردارى هستم ...سركلاژ كردم و استراحت نسبى ام ... مجبورم همش دراز بكشم و يه كم كه سرپا ميمونم خيلي اذيت ميشم اصلا فكر نميكردم دوران باردارى به اين سختى داشته باشم كارهاى خودمم نميتونم بكنم از طرفى امشب وقتى خونمونو ديدم خيلي دلم گرفت ... خونه اى كه همه جاش برق ميزد الان پر لكه و خاك و آشغال ... حموم و دستشوييمون كثيفه شوهرمم هروقت عشقش بكشه فقط يه جارو برقى ميزنه همينو بس ... خيلي حالم بد شد امشب خدا هيچ زنى رو از پا نندازه 😔 نميدونم اصلا اين خونه با اين اوضاع به حالت قبل برميگرده يا نه ... منى كه اينقدر دختر فعالى بودم همش افتادم يه گوشه خونه تا روزا بگذره خيلى احساس افسردگى ميكنم 😔
ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊